[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
各位,我建議大家暫時唔好再發表任何報價議題,因為咁樣只會令炒家得益。忍下手,講少句,由得個post 沉。隔一排持貨者見水靜河飛自己會慌。

同意我的人唔洗回,做cd rom 就可以了。

發覺今日有好多人放蘇寧貨,最低都要3300

屌佢老母 200蚊都貪

唔係玩又要搶,連2舊水都未必賺到
過多幾日分分鐘要賤賣添,真係諗起都開心

一早話撚左呢d戇鳩仔,走去排一晚隨時蝕本

Strong hold啦緊係,hold until warranty lapses!!
我覺得再遲下有機會有人玩過兩三次的二手機,應該有唔少係好似當年wii咁貪新鮮
尋晚話柴灣2340+1game 果位爸打仲有冇update?

on9,變左食三game,紅藍加兩舊

我就唔係好信$2340+1game
6月1日出聖剣伝説コレクション

http://www.jp.square-enix.com/seiken_collection/
http://www.gamespark.jp/article/2017/03/21/72276.html
https://www.youtube.com/watch?v=60tMD5TDQog

雖則我好想佢出聖劍2/3
不過連HD化都冇,好冇誠意
放全新灰 joycon $450
tg : HARDWELLISHERE

冇HD,我搵模擬器玩好過
瀨左金源
各位加油
大家頂住呀 就快見到終點
瀨左金源
各位加油

幾錢有乜野?

屌佢老母 200蚊都貪

Strong hold啦緊係,hold until warranty lapses!!

藉口:留黎自用
放全新灰joycon $450
12switch $280
tg : HARDWELLISHERE

屌佢老母 200蚊都貪

幫朋友放

屌佢老母 200蚊都貪

幫朋友放

女朋友送左部比我

冇HD,我搵模擬器玩好過

睇黎16:9 都無.
唔通真係買售盒返黎儲?
Ssp 啲鋪頭收幾點,想今晩買
收炸彈人

Tg donlolo

屌佢老母 200蚊都貪

幫朋友放

女朋友送左部比我

公司抽獎抽到
仲咁啱有z同12s送埋
我覺得再遲下有機會有人玩過兩三次的二手機,應該有唔少係好似當年wii咁貪新鮮

而家facebook d 買賣群組已有啦
用Pro 掣同用joy con 分別大唔大
用Pro 掣同用joy con 分別大唔大

兩個世界
收大量zelda

全新 或二手都可

tg:bigdiuf

又黎

今次又咩原因收呀
收大量zelda

全新 或二手都可

又黎

今次又咩原因收呀

痴撚線
收大量zelda

全新 或二手都可

又黎

今次又咩原因收呀

痴撚線

之前又話係想玩先收隻 宜家太鐘意要買十隻八隻收藏?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞