[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
其實灣仔有正價紅藍機 兩驚一配
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買

今日買?我有同事想買琴日收工狗衝左去柴灣有巴打話果間之後話灰機無貨
點解要上網等成個月

一配係咪一定要joy con?

紅藍機就灰JOYCON
灰機就紅藍JOYCON

食joycon真係買返黎擺,食機袋mon貼先會考慮衝

賣返出去..我都係咁
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買

今日買?我有同事想買琴日收工狗衝左去柴灣有巴打話果間之後話灰機無貨

琴晚買
我買完之後有個女仔買,個SALES話係最後一部紅藍
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買

柴灣果間 話就話兩game一配
其實game同配都set貴左,伏來的
點解要上網等成個月

一配係咪一定要joy con?

紅藍機就灰JOYCON
灰機就紅藍JOYCON

食joycon真係買返黎擺,食機袋mon貼先會考慮衝

賣返出去..我都係咁

賣返出去咪又蝕返一百幾十, 巴打搵錢辛苦, 唔應該咁浪費
蘇寧set下咗架
上咗剩game Zelda $472
打算買黎做禮物
有野想請教下爸打們

1.今日九龍區/新界邊度買抵d
唔介意食配件 但我想要炸彈人 有冇邊度買可以任揀驚(紅藍)

我只係唔想要綠帽達, 單機叫佢食自己 反正我冇份玩

2.想問多樣, 炸彈人既電視mode可唔可以一機4打(有多套joycon)

唔該曬
收12 switch 綠帽達

https://t.me/scdd86
打算買黎做禮物
有野想請教下爸打們

2.想問多樣, 炸彈人既電視mode可唔可以一機4打(有多套joycon)

唔該曬

2) 炸彈人電視mode最多可以8打 (4 set joycon)
本 Zelda 攻略書硬皮 280 + Zelda CD 350
轉一轉手就 799

2) 炸彈人電視mode最多可以8打 (4 set joycon)

唔該爸打
請問一下好景咩價位 打算ssp或旺角算
近近地
日森又有機放出嚟賣喇

3-7日?

4月28號起嘅三至七日

3-7日係話送貨時間
冇講明係28號之後計3-7日

算啦, 至少唔使俾人撚

仲可以慢慢買套買貼, 唔使俾人屈

咁諗開心d

寧願等都唔俾人撚
有咩問題?
就去日本 去日本買機有咩要注意
打算買黎做禮物
有野想請教下爸打們

唔該曬

搭單問下12s最多一部機可以幾多打?

全新灰joy con

全新左紅右藍joy con

TG:yommyb
日森又有機放出嚟賣喇

又有機啦
新手
日森即係邊到?google唔到……
新手

amazon jp
日森又有機放出嚟賣喇

又有機啦

想衝日森但又唔想食水貨
新手

amazon jp

thx bro

炒家食屎啦

炒家食屎啦

多謝樓上巴打通風報訊

我都訂咗一set
本來下禮拜都去到日本

但都揀寄嚟香港
廢事拎住部野去旅行同埋可以退稅
尋晚去左188買

唔知點解開唔倒shop, 我簡左日本,佢話your country not available

你開ac果陣個帳揀咗香港,我諗

請問應該點樣設定?

炒家食屎啦

多謝樓上巴打通風報訊

我都訂咗一set
本來下禮拜都去到日本

但都揀寄嚟香港
廢事拎住部野去旅行同埋可以退稅

都好丫...我發現係日森訂有問題係可以係限期前退貨..
我仲等緊我果部到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞