[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike

3300真係好易瀨尿

利伸無問紅藍要唔要加錢

岩岩買完 可以答你 一定要!

買2部機果位?
定係一家大細?

我就係今日買左2部紅藍果位。
兩部我幫朋友買既。

我自己就前日已經買左了。

巴打買哂成set野幾多錢?

我自己果set個價錢唔方便講。因為我幫襯左佢地差不多30年。老闆睇住我大架。

琴晚幫朋友執。果2sets。雙飛價。$4380。
彩con 彩機 Zelda 12 套 差電手把。
唔算最平。朋友話個價可接受。我又唔想出去排隊比人撚。所以返龍珠。

連埋叉電手把真心要得過
有無人新入手個Joycon 又無問題

https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/

無問題

無問題
有無人新入手個Joycon 又無問題

https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-joycon-desync-connectivity-issue-fix/

無問題

無問題

無問題
岩岩蘇寧到價,
無封箱LABEL係唔係正常?
岩岩蘇寧到貨價,
岩岩蘇寧到價,

係邊間
188偷聽上一層29xx任揀一game
gameshit就37xx z+1,2 +災con

係真唔係 返工好近188 有啲心郁

日日價都會變,自己問最實際
岩岩蘇寧到價,

係邊間

佢地蘇網貨
上星期買

係每個人問都有可能唔同
其實一路都好想知工廠一日生產到幾多部switch
狗源2950 連一隻12

係每個人問都有可能唔同

我自己問都唔同啦

之前好似3驚2配?
D店開始減價姐係代表呢個星期六日又返貨😎

跟z得唔得?
龍珠
3780 2驚一配
龍珠
3780 2驚一配

去得過?
啱啱經過黃金,見到有細鋪標價$2480

侵我冇問詳細資料,有興趣既巴打可以去睇下。
龍珠
3780 2驚一配

驚有得自己選?

要食$180mon貼,同一隻gmae,賣成薩爾達$570

要食$180mon貼,同一隻gmae,賣成薩爾達$570

仲要係得灰機

跟z得唔得?

緊係跟信長啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞