[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
點解連正價買原裝case+screen都咁難
柴灣有正價機,食3GAME,12 switch+Zelda

12switch + Zelda + 一隻咩都得?

係,未知GAME價,今晚去

間野係咪H字頭?

係,巴打你都買?

望望先
有冇軟套推介?
用唔慣個硬盒
有冇軟套推介?
用唔慣個硬盒

請問原裝硬定軟?同埋入面張貼係玻璃定係咩?
D店開始減價姐係代表呢個星期六日又返貨😎

然後weekend又變三四驚 + 一兩配
龍珠
3780 2驚一配

去得過?

自己計數啦... 得個四件野好難減咩

因為冇追post

間野係咪H字頭?

係,巴打你都買?

望望先

等你報價,睇下同我一唔一樣
有跌過咩

今日上hk price好多都2650行,前幾日仲係28/29
放全新link rider amiibo

tg: Bebobu

btw大家有冇玩amiibo? 今次被佢撩到個癮
寶源係hktv mall賣三驚$3920 可唔可以sd email去任記
寶源係hktv mall賣三驚$3920 可唔可以sd email去任記

最怕冇人咁做啫

因為冇追post

我追過post知hmv有得賣,但我打去問已經賣哂

最怕冇人咁做啫

更係好啦! PK到呢!

最怕冇人咁做啫

因為冇追post

你打左幾多間? 我琴日係銅鑼灣就買完, 見到仲有貨

間野係咪H字頭?

係,巴打你都買?

望望先

等你報價,睇下同我一唔一樣

之前咪有人問左, 因為競爭條例, 老任唔可以管人賣咩價

之前咪有人問左, 因為競爭條例, 老任唔可以管人賣咩價

應該冇問題,百記賣iphone炒高幾千都冇人理

因為冇追post

唔該哂
我問左圓方同德福都冇
想請問下張mon 貼係唔係玻璃貼黎?

game咩價?

1 2 $380
zelda $498
炸彈人 $460 其他冇興趣冇問

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

game咩價?

1 2 $380
zelda $498

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

我尋日係188買左正價機跟薩同12s同手制 total 3716
雖然你可能唔需要多對手制,但勝在主機顏色任揀唔洗加錢,不過唔知仲有冇貨

因為冇追post

唔該哂
我問左圓方同德福都冇
想請問下張mon 貼係唔係玻璃貼黎?

唔係啦.. 但有得用就算
而家D switch玻璃貼仲好貴, 要平平地玻璃落SSP買啦

利伸, 琴日去左中環HMV得joycon賣, 搭左叮叮去銅鑼灣買

game咩價?

1 2 $380
zelda $498

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

我尋日係188買左正價機跟薩同12s同手制 total 3716
雖然你可能唔需要多對手制,但勝在主機顏色任揀唔洗加錢,不過唔知仲有冇貨

唔需要多對,不過唔使加錢買紅藍又好似幾好
188邊間?

game咩價?

1 2 $380
zelda $498

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

1/2 300$ 炸彈350 Zelda 450
80+40+110+48=278
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞