[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
各位唔好臨天光先賴尿
各位唔好臨天光先賴尿

忍住
各位唔好臨天光先賴尿

sor,我開多左po,都係係番呢邊講
想問問宜家係咪紅藍joy-con有機會出事?
有得揀係咪應該要灰色

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

骨=自己唔想玩但綑綁要買既game
12=1-2switch(game嚟)

無知搭單問 你地成日話包手制
佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

原盒已經有 1 set 左右制

出面細鋪要你同佢硬食 [多] 一個 Pro 制

或者 一對 Joy Con

細鋪個所謂套裝價其實計哂,無野係送
忍手呀帥兄
忍手呀

有得揀係咪應該要灰色

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

Pro 制好似冇咩用 我寧願要多對joy con
Btw 多謝巴打們答我
其實玩到個手制冇電,係咪要插返落部機到先充到電?姐係冇得一路充一路玩?
有得揀係咪應該要灰色

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

Btw 多謝巴打們答我

pro制點會無用
其實玩到個手制冇電,係咪要插返落部機到先充到電?姐係冇得一路充一路玩?

要另外買有個配件係joy con充電
跟機果個grid冇充電功能

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

Btw 多謝巴打們答我

pro制點會無用

睇你打咩game/打機習慣姐
有人淨係打12 just dance kart要嚟做乜
如果原價機加多對joy我買呀 邊到有?
有得揀係咪應該要灰色

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

Btw 多謝巴打們答我

如果剩係打 Bomberman 同黎緊嘅 ARMS / MK8DX, 多對 joy con 多人玩好D
如果打 Zelda / DQH 呢D長期1個人揸制嘅,Pro 制舒服好很多
如果原價機加多對joy我買呀 邊到有?

金狗 今日仲係唔係3驚2配?
放 全新1/2SWITCH $280
包裝未開
荃灣/灣仔交收平$10
TELEGRAM: pf727

又要買多樣
pro掣好好用,我開頭都諗住唔買
但聽風評好好,買左,
一用落去就返唔到轉頭
不過睇個人需要
Pro制而家香港咩價位到

又要買多樣

個 joy con 每次充電夠你玩十幾二十個鐘..其實無咩必要
除非你有2對 joy con

又要買多樣

個 joy con 每次充電夠你玩十幾二十個鐘..其實無咩必要
除非你有2對 joy con

玩咁耐
唔該巴打
咁唔買lu

去百貨公司買, $479
細鋪食多你10個豬柳蛋包

上星期有人嚮piago赤479
出面狗舖要590左右
其實有冇地方而家做緊機加兩games?
人在秋葉原

冇pro制 冇主機👋👋👋
人在秋葉原

冇pro制 冇主機👋👋👋

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞