[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
柴灣有正價機,食3GAME,12 switch+Zelda

game咩價?

1 2 $380
zelda $498
炸彈人 $460 其他冇興趣冇問

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

我尋日係188買左正價機跟薩同12s同手制 total 3716
雖然你可能唔需要多對手制,但勝在主機顏色任揀唔洗加錢,不過唔知仲有冇貨

唔需要多對,不過唔使加錢買紅藍又好似幾好
188邊間?

188有正價機

game咩價?

1 2 $380
zelda $498

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

我尋日係188買左正價機跟薩同12s同手制 total 3716
雖然你可能唔需要多對手制,但勝在主機顏色任揀唔洗加錢,不過唔知仲有冇貨

唔需要多對,不過唔使加錢買紅藍又好似幾好
188邊間?

Game hit 你可以試下放返對joy con出去,我估紅藍至少賣到500掛

game咩價?

1 2 $380
zelda $498

紅藍另加兩舊
諗緊買唔買

1/2 300$ 炸彈350 Zelda 450
80+40+110+48=278

出黃金買淨機都係貴3舊,佢要紅藍仲貴兩舊
炸彈人300都有啦!大把人放game
冇人放魔界

宜家執骨係最抵

宜家執骨係最抵

收炸彈人250
尋晚話柴灣2340+1game 果位爸打仲有冇update?
又話減價,我剩係見到d人比狗撚

宜家執骨係最抵

達仔都係收番黎
好景joy所有色475
好景joy所有色475

減價了
去188睇下嘢都好
好景joy所有色475

減價了

一陣要去行下了
發覺今日有好多人放蘇寧貨,最低都要3300

屌佢老母 200蚊都貪
全新薩爾達換炸彈人
全新薩爾達換炸彈人

屌佢老母 200蚊都貪

唔係玩又要搶,連2舊水都未必賺到
過多幾日分分鐘要賤賣添,真係諗起都開心
全新薩爾達換炸彈人

咁蝕
全新薩爾達換炸彈人

咁蝕

咁算
寶源$2950機+12/just dance
全新薩爾達換炸彈人

咁蝕

咁算

不了
尋晚話柴灣2340+1game 果位爸打仲有冇update?

on9,變左食三game,紅藍加兩舊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞