[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike

炒家食屎啦

多謝樓上巴打通風報訊

我都訂咗一set
本來下禮拜都去到日本

但都揀寄嚟香港
廢事拎住部野去旅行同埋可以退稅

無巴打報料,我估重要無止境比人撚狗,多謝巴打報料,等收機玩。

炒家食屎啦

可以收定骨等機到
我已經集齊等機到就有得玩
我部老任機都到左香港

炒家食屎啦

多謝樓上巴打通風報訊

我都訂咗一set
本來下禮拜都去到日本

但都揀寄嚟香港

都好丫...我發現係日森訂有問題係可以係限期前退貨..
我仲等緊我果部到香港

我都係上星期五訂,下星期先寄到香港
好彩見到啱啱見到留言取消左之前亞日訂既灰機, btw 你地四月我係聽日送既
有無巴打想要蘇寧 switch套裝?
自己on9訂多左一套
要下個月先有
點解我見日森係31999yen?
我部老任機都到左香港

買左game玩未呀
自己on9訂多左一套
要下個月先有

都話打去取消

炒家食屎啦

多謝樓上巴打通風報訊

我都訂咗一set
本來下禮拜都去到日本

但都揀寄嚟香港

都好丫...我發現係日森訂有問題係可以係限期前退貨..
我仲等緊我果部到香港

唔好唔記得日森海外退貨運費claim 唔足...
之前我係美森買oculus rift 有問題, 退比佢地$600 只claim 到$20 USD.
你貪平隨時要退貨仲得不償失

黎緊會去日本..有乜事拎過去退
自己on9訂多左一套
要下個月先有

都話打去取消

打去改啦..又未送出街..
退唔到...搵frd要啦
好彩見到啱啱見到留言取消左之前亞日訂既灰機, btw 你地四月我係聽日送既

sold out 左啦
點解我見日森係31999yen?

我見到係32378.....日森都海鮮價?

sold out 左啦

https://www.amazon.co.jp/gp/offer-listing/B01N5QLOHD/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
剩機連mon貼都仲有既

sold out 左啦

https://www.amazon.co.jp/gp/offer-listing/B01N5QLOHD/ref=dp_olp_new?ie=UTF8&condition=new
剩機連mon貼都仲有既

都好過食炒
收 炸彈人R $300
今晚 6:30-7:00 綠/紫線交收
Tg: kinxkin
都係唔訂等大貨,日子不遠矣
買左灰加貼
連運32578yen
自己on9訂多左一套
要下個月先有

都話打去取消

無得除消
其實灣仔有正價紅藍機 兩驚一配
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買

1樓D鋪最ON9,有D開3680 2驚,態度又鳩屎
大部份就淨機2680灰機

我去到出機時同時間都有另外3個客出緊
我買完睇下其他鋪,成個場得呢間鋪有人出機

呢度仇視狗舖嘛
自己on9訂多左一套
要下個月先有

都話打去取消

無得除消

甘灰 到時問下有無人要啦
有沒人買左zelda special box set?
日森連埋運費都係$2259
買淨機真係好吸引…但水貨又驚壞/sad件,好掙扎...
自己on9訂多左一套
要下個月先有

都話打去取消

無得除消

你俾錢果陣都唔睇金額
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞