[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike

琴日話左啦

醒目,抽起個尿袋同套
其實套都有用

琴日先有人話搵唔到套
不過3655 - 3086 - 149(套貼), 尿袋=$420囉

唔知計撚埋出黎, 轉頭又會唔會有人問抵唔抵呢
有冇巴打介紹平starter kit賣既地方

hori starter kit? 荃灣好似見過
suning開訂了
其實分分鐘d鋪頭會hold 多個用, 即使中間無人買, 都等到馬車出, 相信到時女大把人食炒

btw so0 已訂

琴日話左啦

醒目,抽起個尿袋同套
其實套都有用

琴日先有人話搵唔到套
不過3655 - 3086 - 149(套貼), 尿袋=$420囉

要減埋電grip
寧靜訂蘇寧算,,

琴日話左啦

醒目,抽起個尿袋同套
其實套都有用

琴日先有人話搵唔到套

牛魔$240可以接受啦,起碼冇狗源嗰啲咁骨。
Suning 又開賣 今次係預訂
有興趣可以睇下
Pk, 係蘇寧訂左兩套
Pk, 係蘇寧訂左兩套

4月28...
Pk, 係蘇寧訂左兩套

4月28...

訂多左一套
Pk, 係蘇寧訂左兩套

4月28...

訂多左一套

350收你隻mario kart
Pk, 係蘇寧訂左兩套

4月28...

訂多左一套

打去改啦
都未出貨
就黎每個月就有新套裝
3月 : Zelda + 1/2 Switch
4月尾 : MK8DX + 1/2 Switch
5月尾 : SF2 + 1/2 Switch
6月尾 : ARMS + 1/2 Switch
8/9月 : Splatoon 2 + 1/2 Switch
訂左蘇寧慢慢等算
就黎每個月就有新套裝
3月 : Zelda + 1/2 Switch
4月尾 : MK8DX + 1/2 Switch
5月尾 : SF2 + 1/2 Switch
6月尾 : ARMS + 1/2 Switch
8/9月 : Splatoon 2 + 1/2 Switch

亞視12switch
其實分分鐘d鋪頭會hold 多個用, 即使中間無人買, 都等到馬車出, 相信到時女大把人食炒

btw so0 已訂

到時全香港d 貨多到擺街都擺唔哂啦
仲留
on9 咩
收全新紅藍手制 $480
https://t.me/andrewliu91
今日188唔知乜嘢價呢?
誠收 炸彈人

https://t.me/Hahahaha122

btw so0 已訂

仲留
on9 咩

keep 住有人食少
佢地仲唔fatfat
機花

咁都有得花
黃金間38a大家千祈唔好幫襯
有個4眼老女人同肥柒毒撚果間
好撚仆街唔老實

黃金唔係黑就係串架啦
黑星三連星有信心保證,保證埋串

btw so0 已訂

仲留
on9 咩

講得好岩
不過人地鐘意啦
尋晚去左188買

唔知點解開唔倒shop, 我簡左日本,佢話your country not available
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞