[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
如果睇唔明日文係咪唔好買

zelda有英文
但配音完全唔夠日文好

同埋英文版解迷易好多
日本有d解迷有小小文藝

不過Splatoon 要7月先出
有無巴打要so0 switch 套裝
訂多左
紅藍機
原價$3086 出讓
包孖車8 12 switch 紅藍行機
要五月頭先有貨
留tg

巴打出讓左未
我有朋友想要

tg: @ohhowo

zelda有英文
但配音完全唔夠日文好

同埋英文版解迷易好多
日本有d解迷有小小文藝

splatoon唔識日文無問題,單機mode劇情唔複雜
睇樣都知發生緊咩事果隻,只係識日文會更投入
其他都係d簡單日文,d衫同武器屬性睇唔明,著一著就會明
再講到時一定有中文wiki,雖然前作無,港台地區人氣太低
btw你target純粹係splatoon完全可以唔買住
可能到時有套裝機
有人開post嗎
收到了
收到了

我都収到了

zelda有英文
但配音完全唔夠日文好

同埋英文版解迷易好多
日本有d解迷有小小文藝

splatoon唔識日文無問題,單機mode劇情唔複雜
睇樣都知發生緊咩事果隻,只係識日文會更投入
其他都係d簡單日文,d衫同武器屬性睇唔明,著一著就會明
再講到時一定有中文wiki,雖然前作無,港台地區人氣太低
btw你target純粹係splatoon完全可以唔買住
可能到時有套裝機

係,唔該巴打,解釋得好詳細
放炸彈人
https://t.me/willch33

放幾錢?
想問下唔插dock , sleep mode連joy con差電
係咪就差哂機同手制
想問下唔插dock , sleep mode連joy con差電
係咪就差哂機同手制

joycon 插住mon就會自己沖爆
新手求問 搞左成個鐘都login 唔到 eshop,但係電腦可以login acc, 個acc set 左日本,亦試過另一個 hk acc 都唔得
error code :2124-5002 點搞
元朗喜利做緊幾錢

早兩日問 3580左右
食炸彈人加一set 手制

痴撚線
有冇巴絲知道ssp 面家做緊幾錢?
有冇巴絲知道ssp 家做緊幾錢?
有無巴打要so0 switch 套裝
訂多左
紅藍機
原價$3086 出讓
留tg
係咪要4月尾先有貨

琴日買左 淨機最平2580
zelda 係咪不嬲都唔會出中文版

琴日買左 淨機最平2580

邊到?

2980 包尿袋同1 2 switch
岩岩自己去問左
zelda 係咪不嬲都唔會出中文版

3DS 4隻出左一隻中文咁大把

岩岩自己去問左

岩岩自己去問左

個尿袋真係冇撚用

另外有一間2620 淨機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞