[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
要4588先落到樓係咪食懵左?
4 game + 2 配
4 game + 2 配

今日4games+2配 ?
仲要殘體字
尋日order 今朝出貨了

巴打請問你運費貴唔貴
仲要殘體字

係Carousell個app見到類似既post
仲要同一個人高價收機 正價放機

巴打請問你運費貴唔貴

免稅免左大約三千yen, 收二千幾yen運費都平過日本連稅既正價

巴打請問你運費貴唔貴

免稅免左大約三千yen, 收二千幾yen運費都平過日本連稅既正價

之前有位巴打仲話銀聯卡免運費
咁耐仲未有正價機
窮撚想玩二手game 呀
咁耐仲未有正價機

依個時候最好執定d二手/全新骨..
有機果陣立即有得玩
有無人放just dance呀
Tg:wlkwong
咁耐仲未有正價機

依個時候最好執定d二手/全新骨..
有機果陣立即有得玩

同意
幫佢哋執骨

巴打想請教下,係唔係要用代運送黎香港?
定係可以直接送香港?
冇剪紙果隻game訂/賣既

Eshop?
[img]https://holland.pk/cql3zesj

巴打想請教下,係唔係要用代運送黎香港?
定係可以直接送香港?

依架日亞自己賣個d有直送
btw 如果你日亞用代運(送日本)就唔會自動扣減d稅

唔係得Digital版咩?
用日本eshop一定要用日文ui?
用日本eshop一定要用日文ui?

語言同地區無關係
岩岩係肥花見到有人正價賣,點知....

3-24更新!
本店是任天堂的特约店,本店的貨全是正货有保证的!非特约店的货可能不会有保用!
主机:正價$2340灰色
如要红籃色加200
(行貨1年保用,要2年保用加200))
正價出機必须跟有*的遊戲3隻+1隻(自選)及有*的配件1件+1件自選)即係4game 2配件!
如果你不想跟足可以將你所想的配撘告知我,我可計價给你参考!
已经及快出的遊戲如下:
未出的以下2款也可訂購!推出後取货!
1:孖寶賽車8加強版(1-8人)498
4月28出!
2:街頭霸王2加强版(1-2人)458
5月26出!

魔法方塊(方塊,1-4人)348*
1、2 Switch(對戰,2人)348*
薩爾達傳說(動作,1人)478*

信長之野望(戰略,1人)618
炸彈人 (過關,1-8人)348
魔界戰記6 (冒險,1人)478
勇者鬥惡龍(冒險,1人)558
雪之祭典(冒險,1人)348
Just dance (音樂,1-4人)348

配件如下:
原装手制set (買了可以4打)588*

原装配件包(有主机袋及貼)198
日本HORI的mon貼(超清$98)
(9H特硬$188)
HORI的主机袋(普通$138)
(特耐用$158)

以上价格只供参考,有机会隨时改变,一切以當时店内价格為準!落單时確定!
如果真是無时间到店購買,可以约我到MTR站交易,主要可以西鉄沿線,有问题可联络我,谢谢

魔界幾時出咗6

有冇link

有冇link

自己search前幾頁啦

有冇link

自己search前幾頁啦

揀完冇寄oversea

有冇link

搵到都無用,好似得返貴機

有冇link

搵到都無用,好似得返貴機

搵到正常價但唔係amazon自己賣自己運都冇用啦
想要機其實琴日蘇寧任訂架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞