[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
收12switch $250

tg: kdsimgodka2
行貨玩zelda係日文定係英文?

Switch post/ Zelda post第一頁
So0 電光紅/藍已缺貨

好在訂得快

紅藍

紅藍 我比完錢第一時間同大家講

紅藍 我剛剛訓醒o係床上面碌緊電話,
見到個 post 即刻彈起身去訂, 果時紅/藍 set 已經係存庫緊張,
訂完之後冇耐就冇哂
So0 電光紅/藍已缺貨

好在訂得快

紅藍

紅藍 我比完錢第一時間同大家講

紅藍 我剛剛訓醒o係床上面碌緊電話,
見到個 post 即刻彈起身去訂, 果時紅/藍 set 已經係存庫緊張,
訂完之後冇耐就冇哂

我都係,不過我係10點幾起身,等
收炸彈人, 俄羅斯方塊, 薩爾達

https://t.me/helloiamwaaa
係咪灰色都賣晒
係咪灰色都賣晒

食完飯返去諗住訂,link都無埋
係咪灰色都賣晒

AEON仲有大把,不過睇你肯唔肯要套貼+尿袋。
收炸彈人一隻,自用

https://t.me/hcftony
係咪灰色都賣晒

AEON仲有大把,不過睇你肯唔肯要套貼+尿袋。

AEON好似都賣晒
想問下孖車正價係幾多?

好似480(好似)
其實灣仔有正價紅藍機 兩驚一配
點解要上網等成個月
想問下孖車正價係幾多?

好似480(好似)

駛撚咁貴
想問下孖車正價係幾多?

好似480(好似)

駛撚咁貴

幾多
歐美好似係5x美金

6,458円(税込)
扣埋稅6,000円左右, 直接兌做港紙先四百零蚊
香港堆GAME仲會平呢個價少少, 炒唔炒又另一回事
點解要上網等成個月

一配係咪一定要joy con?
點解要上網等成個月

邊間?
啱啱aeon訂左 好似仲有大把可以訂 雖然要4月28先有
但起碼正價

見有巴打問馬車正價 我睇佢張單 應該係409
點解要上網等成個月

紅藍機就灰JOYCON
灰機就紅藍JOYCON
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買
點解要上網等成個月

紅藍機就灰JOYCON
灰機就紅藍JOYCON

食joycon真係買返黎擺,食機袋mon貼先會考慮衝
攻略書和cd

799 一set

全新

tg:bigdiuf
點解要上網等成個月

邊間?

其實前幾頁先有巴打講
我都係見佢講我先出去買

1樓D鋪最ON9,有D開3680 2驚,態度又鳩屎
大部份就淨機2680灰機

我去到出機時同時間都有另外3個客出緊
我買完睇下其他鋪,成個場得呢間鋪有人出機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞