[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
炸彈人最平幾多錢?
屌今日出去比人撚
仲貴過上星期4
屌今日出去比人撚
仲貴過上星期4

我唔覺你咁比人撚法有咩尊嚴係度
龍珠3樓
just dance 280
收納盒110-130
卡盒24game 60

骨餐3300跟綠帽12s

3300真係好易瀨尿

利伸無問紅藍要唔要加錢

岩岩買完 可以答你 一定要!

買2部機果位?
定係一家大細?

我就係今日買左2部紅藍果位。
兩部我幫朋友買既。

我自己就前日已經買左了。
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

我就係龍珠出左機爽玩左3日, 同朋友一大班人玩12sw勁開心
Zelda系列我第一次玩, 今次依集真實做得好

150蚊係出街睇少一場戲食少個老麥既價錢, 俾完我唔駛隔幾日出街俾人撚, 唔駛睇game鋪面色, 唔駛浪費時間精神mon post

你可能覺得唔值, 但我就好舒服咁打緊機
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

我就係龍珠出左機爽玩左3日, 同朋友一大班人玩12sw勁開心

150蚊係出街睇少一場戲食少個老麥既價錢, 俾完我唔駛隔幾日出街俾人撚, 唔駛睇game鋪面色, 唔駛浪費時間精神mon post

隻zelda 係真係幾好玩

佢本身係2780

最想買呢set

依set冇得輸啦 仲平過正價
小心有伏

2780 淨機 加薩仔470喎
咁都平過正價?

咁就唔係水貨價la

對話如下
我問佢行價 佢答水價2580
只收cash 叫我禁錢 我禁完上去望一望個盒冇一年保 問佢
佢話 行要2780 我話禁得2580係身
佢話誤會左照水價比我

呢個叫炒價
水價2000比多佢

水價2000係差唔多啦

日森訂扣左稅連運都要差唔多二千二
用慢運應該多幾十蚊
2000 應該要手提返香港先做到

批發/零售
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

隻zelda唔識日文 英文又廢玩唔玩得掂?
諗緊等唔等中文好 又唔知會唔會有中文
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

人地英文好低程度,
不過唔睇字的話係解唔到迷
除非你跟攻略無聊咁玩
我個人就唔理解,玩解迷game睇攻略
係有咩意思
龍珠3樓
just dance 280
收納盒110-130
卡盒24game 60

骨餐3300跟綠帽12s

3300真係好易瀨尿

利伸無問紅藍要唔要加錢

岩岩買完 可以答你 一定要!

買2部機果位?
定係一家大細?

我就係今日買左2部紅藍果位。
兩部我幫朋友買既。

我自己就前日已經買左了。

巴打買哂成set野幾多錢?
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

原來個個都係巴打
唔講龍珠服務態度啦
諗下一個死左9成半既場點解仲有d人要行2層樓梯上去買野
唔講龍珠服務態度啦
諗下一個死左9成半既場點解仲有d人要行2層樓梯上去買野

果區好似得佢做獨市
再近就要去旺角
好似係
龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

人地英文好低程度,
除非你跟攻略無聊咁玩
係有咩意思

龍珠個價好微妙

炒150蚊
夾骨又唔係食死貨
佩服

唔怪得ching中招
如果間鋪態度正正常常?
好過比人撚又食死骨

人地英文好低程度,
除非你跟攻略無聊咁玩
係有咩意思

中文ptach我覺得無乜希望
就咁睇字,翻譯要好比心機先得
又有詩,又有方言,又十個八毎種族...
放12switch $280 加錢換炸彈人
Tg: littlemoball

12 switch全新? 邊頭交收

Add我telegram

telegram係乜

寶林線交收ok?

可以

Telegram係個apps
Add me littlemoball

巴打有無其他聯絡方法?
2340 + 1game 已買

舊區細舖
柴灣

良心價呀

舊區細舖
柴灣

永利
收炸彈人,just dance

telegram: bravoli

舊區細舖
柴灣

舊區細舖
柴灣

射咗

舊區細舖
柴灣

行定水?
行的話,我聽日去睇睇

舊區細舖
柴灣

detail plz
行機+一自選驚?

舊區細舖
柴灣

永利

如果係真係良心 明明之前仲炒緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞