[Nintendo Switch]撚狗x炒機x放骨交流中心(10) 正價 2340

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
日本時間
想問問宜家係咪紅藍joy-con有機會出事?
有得揀係咪應該要灰色

唔關顏色事

咁關咩事
同埋你地成日講骨即係咩
同埋12又係咩
sor咁多白痴問題

骨=自己唔想玩但綑綁要買既game
12=1-2switch(game嚟)

無知搭單問 你地成日話包手制
佢部機唔係包2個咩
係咪姐係送多2個

原盒已經有 1 set 左右制

出面細鋪要你同佢硬食 [多] 一個 Pro 制

或者 一對 Joy Con

細鋪個所謂套裝價其實計哂,無野係送

邊間可以轉食PRO制
細佬問我

多左對制放左去定留返好
鋪頭角度一定係想清晒d問題JC
點會畀你轉Pro
點會畀你轉Pro

其實真全部有問題?又肯定下批好d?
連登以外,真係好多人出機
好耐無買遊戲機嘅朋友,都唔介意貴幾百即買
反而對 PS4 / PS4 Pro 完全無興趣

兩大陣形都好兩極
PS嗰邊嘅包容就更細
佢地唔單止唔會買
仲好想呢部機失敗
老任快快趣收家用機皮出game落手機就最好

打開 PS/Xbox 個班fd,買 Ghost Recon 玩 Bug,一有 NS 壞消息就叫春
另一班 causal gamer fd (得閒玩下手機 Game, 平時唔打家用/手提機),今次就完全唔介意比多小小費事搵,連D女仔都買 (識嘅都十幾個)
話就話跟風,但係感覺上呢件產品成功過 PSVR/Pro 好多
PS 系列真係好小話引到呢班人買
打開機個班話係骨嘅 1/2 Switch,但D人玩得勁開心勁癲

可能以前d人玩開nds對老任有感情

根本老任走既路線係令非gamer參與埋一份
sony,單靠宣傳就想人買,
遊戲內容都係走返core gamer
仲要玩饑餓銷售,有錢都無機賣
就算你肯炒價,都無貨比,除非水貨

老任而家算唔算飢餓銷售
人在秋葉原

冇pro制 冇主機👋👋👋

第一日見到一間大shop有pro制 冇買
今日返睇 rip
點會畀你轉Pro

部份有問題
玩抽獎
老任隨時下一批就全部靚仔JC
點會畀你轉Pro

唔似全部, 起碼我部無事
點會畀你轉Pro

部份有問題
玩抽獎

個問題係咪接收唔好?

兩大陣形都好兩極
PS嗰邊嘅包容就更細
佢地唔單止唔會買
仲好想呢部機失敗

打開 PS/Xbox 個班fd,買 Ghost Recon 玩 Bug,一有 NS 壞消息就叫春
另一班 causal gamer fd (得閒玩下手機 Game, 平時唔打家用/手提機),今次就完全唔介意比多小小費事搵,連D女仔都買 (識嘅都十幾個)
話就話跟風,但係感覺上呢件產品成功過 PSVR/Pro 好多
打開機個班話係骨嘅 1/2 Switch,但D人玩得勁開心勁癲

老任而家算唔算飢餓銷售

我其實呢幾年打開手機games
但而家手機games見哂樽頸
幾個月前做返索尼fans

我認我非老任迷 淨係買過nds
見佢畫質終於改進就想入手
想心急買我認同評價有關
點會畀你轉Pro

點試有事冇事
點會畀你轉Pro

部份有問題
玩抽獎

個問題係咪接收唔好?

等下轉貨
點會畀你轉Pro

點試有事冇事

Dock Mode
左右 joy con 離機 2-3 米有無 disconnect
左右 joy con 放背後,離機 2-3 米有無 disconnect
是旦一樣有發生 disconnect 就上老任度再 Test 同換
正常左右 joy con 收入褲袋玩都得

兩大陣形都好兩極
PS嗰邊嘅包容就更細
佢地唔單止唔會買
仲好想呢部機失敗

老任而家算唔算飢餓銷售

老任唔係無貨比
不過要你食埋其他野姐
肯比錢有貨同肯比錢都無貨既分別
點會畀你轉Pro

點試有事冇事

Dock Mode
左右 joy con 離機 2-3 米有無 disconnect
左右 joy con 放背後,離機 2-3 米有無 disconnect
是旦一樣有發生 disconnect 就上老任度再 Test 同換

Disconnect有咩訊號 未試過一問
點會畀你轉Pro

部份有問題
玩抽獎

個問題係咪接收唔好?

等下轉貨

你點知係咪下一轉?等半年後先買?
新貨侵舊貨你都唔知啦
當年 psp 咁多人買都係老翻問題, 好早期已經比人破解咗。加上當年未有智能電話課金game.
switch 都係太少game.
如果做到當年 wii 咁多 game 就正。
點會畀你轉Pro

點試有事冇事

Dock Mode

Disconnect有咩訊號 未試過一問

上utube睇 有鬼佬測試過 放背後個陣左joy con會delay
企得後個陣斷下斷下咁
其實joycon訊號問題可以diy解決
台仔有教
當年 psp 咁多人買都係老翻問題, 好早期已經比人破解咗。加上當年未有智能電話課金game.
switch 都係太少game.
如果做到當年 wii 咁多 game 就正。

而家d人習慣左買games啦
台仔有教

唔驚整壞咩
台仔有教

唔驚整壞咩

邊有咁易壞 最多你唔小心整爛左d零件姐
台仔有教

有無得買時避到有問題joycon
台仔有教

有無得買時避到有問題joycon

買個時開晒盒係個場到玩嚟試囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞