英倫扮工室(28)支援革命 人人有責

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
所謂嘅特權其實冇乜用 只要個job description 寫到係shortage list 其實係咪tier4轉 根本冇分別
今年grad 即係2月要走 得返一個月真係可以執定包袱返香港
叫prestige menu,冇伏,有D傻鳩叫 lunch menu 就抵撚死啦
食完個prestige 覺得2xx鎊一個人係值
我都唔知 淨係知道個part要£250
落樓收£1600
應該仲有其它parts
250係齋CAT
其實英國搵工面試請埋係咪都要成個月?
佢留多兩年係直接visa 3年大學+ 2年搵工?
即係可以簽一次然後五年唔洗再搞簽證?
車房呢家野好鬼
識人可能有得平既
佢個main D牛好正,牛味好重,但隻鴿係驚喜
有心就睇左
我上左岸 懶
想問下IT Tier 2 呢個鐘數想轉工係咪好難?
講起對上一次都未teenage
當你個日in埋個日出埋offer 揾人幫你出cos約打指紋 再比的幾百鎊排最快條隊 應該一個月有找
前題全部人都係香港人咁嘅效率
Tier2轉工係咪發夢先做到 我都想知
死氣喉除左d變態佬拎去屌之外 會有咩人會去偷
佢係roast 既,肉重鴿味,外面有D nuts同芝麻痴住塊皮,所以好脆,好有層次

上面係另一舊鴿,另一個texture 同唔同味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞