英倫扮工室(28)支援革命 人人有責

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
大家準備含淚投票未?
上網買返個no majority 先
有冇揸車撚有裝shock sensor alarm
lib dem?
有冇用開oddchecker?
wow
想下年試下係留居英國撈唔掂先返香港
其實有居英權BC係英國搵office 工/做sales會唔會都好難?
定係多數去洗大餅多?
利申: 港式英文
[立場新聞] 日本人發起聯署 要求國會討論日版「香港人權與民主法案」
https://lih.kg/1760581
有bc 應該唔難
好多歐洲佬英文都麻麻 你肯行前一步先重要
遊戲基本上冇平
Evo 970 plus 1T 啱啱見到同旺角同價
好難平得過香港 20%vat
What 7 you say 呢d
如果係 係Manchester搵工會唔會易過係london 搵?
同埋買單程機票會唔會唔俾上機嫁
一定london多機會好多 英國得一個大城市就係london
你有bc為乜怕佢唔俾你上機 航空公司唔俾人番屋企 唔好玩啦
就係怕london 競爭大
咁開始著手搵地方住先 THX
咁報TAX係自己搞定係公司會同我報?
Tax出糧直接扣 自己唔洗搞 除非自雇
想問下大家喺邊度可以買到中文書,或者同香港有關嘅書?喺英國搵唔搵到城邦論呢啲書?
問下 文化生活 Living Culture in Liverpool
唔駛睇啦
買本kindle/kobo上網買書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞