英倫扮工室(28)支援革命 人人有責

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
要買樓既話First time buyer 正,送錢俾你咁
Help to buy isa個隻好似11月尾前要開account
其實係 Labour唔講 , Lib Dem想rollback brexit. 得Tory簡. 含淚投Tory
講係咁講 上次vote都係得tory同幾丁labour投贊成
其實如果脱歐之後行超低稅率 我會贊成
如果低稅率 按道理應該搶返家好多歐盟嘅生意 自然大家都有so
Nhs ni會唔會爆煲先
香港靠賣地 stamp duty賺返哂返黎 港豬又唔使點養 可以自生自滅

真係減唔減到同瑞士差唔多 真係冇咩吸引力
夠唔夠填平英倫海峽
呢個唔可能 不過歐洲行多黨制比較好
人在英國 係香港戶口比人lock左
打左過去話要send個msg去我香港電話confirm先可以unlock 收鬼到咩
我反而想見到英式鬥地主
早兩年睇報紙話全英國50%嫁地集中响少過1%人手上
個1%包唔包皇室同埋咩lord xyz先 包埋就唔止鬥地主咁簡單
揸車啦 要行去食lunch 你好早一晚食完晚飯就好出發啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞