英倫扮工室(28)支援革命 人人有責

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
主力係果30% 過百年不變
我已經reset好哂d security questions 但hotline係都要message confirm 可能又改左policy 之前都冇咁柒麻煩
喺bank做開corporate 嘅relationship Management ,真係唔太想做同大陸有關嘅Business,所以想去外國工作
點解要11月尾前嘅?
少年你太年輕了
你以為離開亞洲就唔洗同支那做生意?
好似有一個scheme會完
我係唔想返大陸啫,同埋大陸公司間間都奇奇怪怪,真係唔想做
Help to Buy ISAs are a decent option if you're a first-time buyer saving for a mortgage deposit. The state will add 25% on top of what you save, which could mean £1,000s of free cash. Plus, you can earn up to 2.58% interest tax-free. If you want one, you need to open it by 30 November 2019.
lib dem根本無可能有majority,多你一席係唔會影響brexit架。你睇 domestic policy好過啦。
話時話,點解你會想Brexit?
我用EE, 有個 international call add-on, 打返香港好平。又或者直情用EE儲值卡,有一款啲分鐘係包埋 international call 嘅
1. 我覺得當初過左brexit就要做埋佢. 無得rollback,無得second referendum.
2. 我覺得EU遲早玩完. 如果有Recession既話實收皮
3. 作為外來人口應該支持Brexit多過反對?改計分制對我地有利
4. Brexit比較有利BNO(某程度上)平權
5.Tory重差成30席先majority, 點會係多一席唔多
我個人其實比較接近lib dem既福利自由主義. 但佢要rollback Brexit 所以唔想投...
睇民調做tactical voting la.
我唔知你嗰區係點,如果Tory Candidate大落後,而lib dem同Labour 5-5波,咁咪投lib dem lor.
我睇啲人根據現時民調預測結果,話好可能一樣係無多數黨,要傾聯合政府。而且Tory要順利過到Brexit deal,唔單止要岩岩過半數,因為成日有反骨仔唔跟大隊。所以佢唔止差30幾票,而係50、60票,先至可以「為所欲為」
Wimbledon Stephen Hamond唔選 Tory要搵個新人
呢度好多工只睇EMEA market 喎
最後用skype 幾好用
出年係味讀完書有2年免工作簽證?
依家year3 出年諗住讀個master
想問有無話搵咩工會比較易

去到london先問唔知搵幾耐 又要交租
個個都投唔落手
最後含淚投返藍色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞