海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
無敵珊寶妹
那一年的幸福時光
國民英雄
果期最鐘意郭采潔

康熙睇陳漢典扮趙哥好好笑
有無人同我一樣鐘意王子變青蛙

Me
183club 七朵花
絕對童年回憶
果時tvb播 一路睇一路覺得點解台劇會咁好睇

而家仲鍾意09年佢地黎香港我仲有去接機
希望人生可以睇一次佢地合體嘅演唱會
小豬小鬼既娛百 諗返都懷念 蝴蝶入左之後已經冇點睇過
當年因為海派入左楊丞琳坑
Btw有冇人睇過綠光森林?(冷門野好似係)

嘩你真係屈咗機,贏mvp情人成個身位

小學去大陸有個台播,覺得好好睇
啱啱search mvp情人仲癲喎

蝴蝶以前好可愛
而家

果陣既綜藝真係好好睇
羅志祥又靚仔
依家
利申 睇完海派甜心中曬毒
流星花園
轉角遇到愛
惡作劇之吻
終極系列
鬥牛要不要
籃球火
黑糖瑪奇朵
命中注定我愛你
海派甜心
偷心大聖PS男

台劇雖然好多啲劇情好大路 但係追看性真係高過韓劇好多 啲韓劇睇左一集就已經不了 台綜以前就比較喜歡康熙來了同天才衝衝衝
惡魔在身邊
惡作劇之吻嗰期開始睇
林依晨好正

無錯 惡作劇之吻先係見證

正咩 真係唔識欣賞
個樣果時幾豬下又有唇毛 話佢好好戲又唔覺
反而依家既我可能不會愛你同蘭陵王就好睇喇

醜小鴨變天鵝
唔知點解果陣好鍾意小豬
依家睇返

鍾意睇娛樂百分百多過佢拍嘅劇

Same 睇得出小鬼性格好好多

小鬼
不過自從覺得佢好g dragon後就冇追佢啲新聞lu
終極系列
諗番都覺得
但果陣又覺得汪東城好型
終極一班3都有睇
吳佩慈幾靚
籃球火

依套真心膠
彈跳力世界紀錄

個陣明明好鐘意吳尊都追唔落

我係吳尊鐵粉,籃球火睇咗半集就頂唔順
吳尊啲劇得花樣少男少女先睇得落
其他嗰啲都係膠
唔知點解果陣好鍾意小豬
依家睇返

鍾意睇娛樂百分百多過佢拍嘅劇

Same 睇得出小鬼性格好好多

小鬼
不過自從覺得佢好g dragon後就冇追佢啲新聞lu
愛轉角遇見了誰 是否有愛情的美
點解我完全唔覺得海派甜心好睇 當初睇果陣飛住黎睇覺得套野勁膠 我心目中既經典台劇一定係惡作劇之吻 睇返都笑到仆街 仲有王子變青蛙 好鐘意明道喬恩co 真係好正 近年台劇每況愈下 最近既都係十六個夏天同我可能不會愛你
Btw 林依晨真係唔靚但佢套套戲都可以牽動我既情緒 睇蘭陵王睇到喊 佢真係演咩似咩 偶像劇女王當之無愧
係cp先啱
惡魔在身邊
同期嘅下一站幸福完爆海派甜心
當時海派同下一站幸福同期播真係好正
終極一班同終極一家 我而家都仲覺得好好睇
成日重睇應該有睇過4 5次
個時勁中意飛輪海 最中意炎亞綸
到而家都冇後悔依然幾中意佢 雖然係hehe

命中注定我愛你同下一站幸福好似幾後期
但真係好好睇 喊到仆街
有無人有睇過醉後決定愛上你 都好好睇

因為楊丞琳而睇!!!
跟住鍾意埋張孝全

呢套真係好睇! 好中意丞琳短頭髮
呢個真,真係好睇
個好醜樣既仔亦紅左
呢個真,真係好睇
個好醜樣既仔亦紅左

指下一站幸福
呢個真,真係好睇
個好醜樣既仔亦紅左

指下一站幸福

吳建豪幾型呀
有無人有睇過醉後決定愛上你 都好好睇

因為楊丞琳而睇!!!
跟住鍾意埋張孝全

呢套真係好睇! 好中意丞琳短頭髮

當初唔識張孝全 心諗做咩同個佬拍
睇睇下 覺得張孝全勁有魅力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞