海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
台灣歌影視而家都收撚晒皮
反而同期既下一站幸福仲吸引
我唔鐘意小豬所以無睇過海派
轉角遇到愛都無睇
以前追劇真係星期6定日係屋企坐定定開PPS 睇劇
講d好似無人提過既劇先, 愛的生存之道都好睇架 隋棠好正
最近睇過既只有荼靡, 鐘意丞琳既一定要睇

pps好懷念
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

覺得黑糖群俠傳好睇啲
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

覺得黑糖群俠傳好睇啲

瑪奇朵嗰陣好鍾意鬼王配
而家鬼鬼都走左去泡菜出道
看完18禁不禁 勁鍾意小薰 跟住看埋黑澀會棒棒堂 集集追
其實精舞門,一支獨秀個期既羅志祥係幾值得追既,
一首我不會唱歌連我係仔都入坑
但去到第八隻碟開始(獅子吼??)跟韓風開始就已經放棄左佢,
之後證明完全無錯

條路佢自己揀 搞成咁佢自己攞黎

12月演唱會前一日連d黃牛都放棄佢一百蚊一張飛咁放其實都幾心酸

個次演唱會我有去
但係人地半賣半送比張飛我地
我女友入去睇完見完 還個心願 都完全正式心死
入黎睇都浪費時間 條友西口西面咁唱歌
記住係唱歌 佢根本無心再排舞咁
唯一值回票價就係入去望見佢咁既樣 再望個場細成咁都唔爆 就覺得好撚心涼
有冇咁多on9迷條傻鳩呀
海派已經算好後期啦
top3不分先後:
犀利人妻-點解冇人講呢套? 溫昇豪真係好賤 宥勝
敗犬女王-阮經天
我可能不會愛你-台劇嚟講唔老土

BTW 上面中撚完未?

你呢幾套點會係top3

齋講劇情 我可能不會愛你可能真係有top3
台劇成日d內心戲都要錄心裡os 又要加特效落去好鬼膠
冇記錯我可能不會愛你同下一站幸福係冇呢d野
剩係睇演員功力
之後仲有套16個夏天都幾好

16個夏天已經係我近期最後睇嘅一套台劇
真係好好睇 睇咗三次

16個夏天之後就真係冇乜好睇嘅台劇啦
最痴線就係三立出d成70集嘅台劇 變到成套愛回家咁
想當年勁多女同學追終極一班

好好睇呀
Ko 榜

終極系列
而家近呢幾年個幾套垃撚圾,除咗套終極惡女

個陣好中意炎亞綸 丁小雨 灸舞
當年惡作劇之吻真係台劇嘅頂峰 佢地紅到出國外
林依晨=袁湘琴 鄭元暢=江直樹
看完18禁不禁 勁鍾意小薰 跟住看埋黑澀會棒棒堂 集集追

蓓蓓好撚正
懷念
on9 04年個個女仔迷阿rain又有冇人記得?
仲有02年開始既 我的野蠻女友全智賢令到好多人開始追愛情韓片
仲未計大長今tvb日日40幾點收視
跟本韓劇係2000年已經開始盛行

咪又係得果兩三個
大長今比老母級既睇

果時一定係台》韓
身邊個個同學都追台唔追韓
之後證明完全無錯

12月演唱會前一日連d黃牛都放棄佢一百蚊一張飛咁放其實都幾心酸

個次演唱會我有去
唯一值回票價就係入去望見佢咁既樣 再望個場細成咁都唔爆 就覺得好撚心涼

個DJ環節成半個鐘做乜9
唱歌係ok既 跳舞係hea
其實諗返都幾心酸 由以前個個同學都講緊王子吳尊汪東城羅志祥 突然消失哂咁款 個個就開始講泡菜仔
之後證明完全無錯

個次演唱會我有去

個DJ環節成半個鐘做乜9
唱歌係ok既 跳舞係hea

淪落到要亞博開
唔好再提個撚樣羅志祥

我諗唔會得我一個記得公主小妹掛
就係由呢套野話我知靚仔加有錢真好

呢套無限ff
on9 04年個個女仔迷阿rain又有冇人記得?
仲有02年開始既 我的野蠻女友全智賢令到好多人開始追愛情韓片
仲未計大長今tvb日日40幾點收視
跟本韓劇係2000年已經開始盛行

初頭係兩邊一齊爆,流星花園 vs 藍色生死戀
過多兩年,韓國就算hit都係一兩套
但台劇係咁keep住唔停
係近幾年因為k-pop韓國先搶返位
有冇人睇過鬥魚?
個陣睇已經覺得安以軒好撚正

1、2都有睇 安以軒真心正

做戲又掂 又靚女

下一站幸福 同吳建豪真係好襯

以前成日覺得佢地如果一齊就好了
林依晨
我愛他轟轟烈烈最瘋狂~正啲
我愛他轟轟烈烈最瘋狂~正啲

歌就梗係我以為我的溫柔能給妳整個宇宙正啲啦
拓也真係由第一集去到最後一集都係兵黎
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

覺得黑糖群俠傳好睇啲

瑪奇朵嗰陣好鍾意鬼王配
而家鬼鬼都走左去泡菜出道

少爺們~起床囉~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞