海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
反而楊丞琳咁多年黎個樣 實力同態度都冇乜點改變過
下一站幸福

[img]https://i.ytimg.com/vi/l97f9cAd8Vk/hqdefault.jpg[/ img]
[img]https://i.ytimg.com/vi/K_a_L5kyKwM/hqdefault.jpg[/ img]
當年d女同學
msn status 改哂做 "米修 米修"
番學又成日扮個細路講 "米修米修"扮可愛

https://www.youtube.com/watch?v=LsrXbkk5Vdw
呢首歌當年紅到痴線
「我愛他 ~~~ 轟轟烈烈最瘋狂」

下一站幸福ost首首都好好聽
果陣覺得安以軒好靚 同吳生好襯
中學都因為依套野迷過羅志祥,簽唱又去sfc又入左
依家諗返都覺自己on9,依家好撚憎佢

Btw 當年大家有蒲開國際後援會個forum既話我可能識你

當年睇娛百佢嘅故事係真係幾勵志嘅
走下坡嗰陣係娛百穩住個出鏡率
慢慢就去到09 10年嗰陣就巔峰
可惜獨一舞二之後開始狂抄韓仔
仲有sexcam同菜花單野
近排又有奶共單野先令佢越黎越乞人憎

佢個陣話自己幾紅都好都會識感恩
點之依家

佢紅完之後就有種虛榮感
一定要湊住班茄哩啡黎扮大佬 好似叫party boy
小鬼一紅少少佢已經容不下呢個人
所以佢紅完之後幾乎冇乜男性紅星級嘅朋友
連最初話好fd嘅周董同潘瑋柏就冇哂聯絡
反而楊丞琳咁多年黎個樣 實力同態度都冇乜點改變過

咁多年都係唔鍾意佢 佢性格

不過我到依家都仲好鍾意既台星得返林依晨同陳喬恩
周杰倫係巨星

點之依家

佢紅完之後就有種虛榮感

周董當年仲寫埋歌比佢
點知佢依幾年黎就不斷放暗箭比周董
轉角遇到愛 有冇睇過?
我可能不會愛你算唔算最後一套經典既台劇
李大仁同程又青真係好正

係我最後一套有追既台劇
果時瘋狂聽果炸歌

我想我可能 可能不會愛你
每次重睇都會有一個新既感覺

程又青好鬼正

個人覺得佢首主題曲最正個句係 有你的城市下雨也美麗
李大仁同程又青真係好正

小資女孩嗰套好似都唔差

小資好睇 反而必娶女人睇唔落去

我因為林宥嘉首兜圈而睇必娶女人 但係又覺得幾好睇喎
有無人記得Hebe拍個套鬥牛要不要
個陣有岩岩參加星光大道既林宥嘉唱背影做插曲
我到而家都好鍾意聽
我到而家都好鍾意聽

屌依套我都有睇過
我係由鬥魚開始
個人比較唔鐘意跟風,所以流星花園一集都冇睇過
惡魔在身邊
惡作劇之吻嗰期開始睇
林依晨好正

林依晨
我可能不會愛你靚到

以前唔鍾意林依晨
但我可能不會愛你個陣開始覺得佢超正

蘭陵王

以前幾鍾意林依晨
但自從有個friend話佢個樣有d似梁思浩,之後每次見到佢d相/廣告都諗起梁思浩
樓主曲線自己後生?
f4, 王子變青蛙, 惡作劇之吻個陣已經係高峰
海派

我90後
F4紅果陣未睇台劇
之後先接觸
惡吻都有睇

f4係我中1左右,個陣同班d女j到成地濕晒

點之依家

佢紅完之後就有種虛榮感

周董當年仲寫埋歌比佢

佢呢個人根本接受唔到人同佢平起平坐
佢要嘅只係想收小弟 而唔係同佢做朋友
當年小鬼陣頭發圍佢已經係娛百係咁暗串小鬼
又擺前輩款 d劇組上黎宣傳小鬼識得多人又葡萄小鬼話佢演藝方面識得多 但歌唱界一定唔及佢識得多
真係好冇氣度
我到而家都好鍾意聽

屌依套我都有睇過

你最近還好嗎?
李大仁同程又青真係好正

小資女孩嗰套好似都唔差

小資好睇 反而必娶女人睇唔落去

我因為林宥嘉首兜圈而睇必娶女人 但係又覺得幾好睇喎

小資應該好睇過必娶女人
惡作劇之吻 睇到對白都識背

Btw 有無人睇過好早好早期既 薔薇之戀?
有無人有睇過醉後決定愛上你 都好好睇

首歌加唔小分

點之依家

佢紅完之後就有種虛榮感

周董當年仲寫埋歌比佢

又擺前輩款 d劇組上黎宣傳小鬼識得多人又葡萄小鬼話佢演藝方面識得多 但歌唱界一定唔及佢識得多
真係好冇氣度

個陣條契弟仲不斷扇動d fans去屌9周董
但去到後期直到依家當初班on9妹(包括我)都去晒追oppa或者係周董
但從來冇周董fans過檔去追依條友
有無人有睇過醉後決定愛上你 都好好睇

好睇 丞琳BB
同期嘅下一站幸福完爆海派甜心

呢樣真

下一站幸福應該係台劇中嘅求婚大作戰級別嘅神作

雖然我好鍾意下一站幸福,但我諗惡作劇之吻係台劇地位最高

下一站幸福吳建豪失左憶果段時間好悶
海派甜心反而全套都刺激搞笑
由海派甜心開始追羅志祥
好似上左身咁 年年入sfc
年年勁早到亞博去嗰個濕鳩趴
隻隻碟都買齊咁多個版本
樣樣週邊齊哂 演唱會睇哂咁多場
到金毛封面開始醒覺
再整單不用分那麼細就真係收皮
依家望住嗰兩箱野
賣又無人要 扔又唔係

儲咗好多係佢封面既Yes, 早排dum曬
想當年勁多女同學追終極一班

好好睇呀
Ko 榜

我的愛只能夠
讓你一個人獨自擁有

我的靈和魂魄
不停守候在你心門口

我的傷和眼淚 化為烏有 為你而流
藏在無邊無際小小宇宙 愛你的我

我以前好鍾意睇

我穿梭金星木星水星火星土星追尋

夠愛呢首歌串起成個終極系列

真係好正
終極一班 終極一家 終極三國都有睇
再之後啲人都唔同好多就唔想再追
都唔知點解咁迷 其實有啲位睇返都幾on9
個陣好鍾意飛輪海

點之依家

佢紅完之後就有種虛榮感

周董當年仲寫埋歌比佢

真係好冇氣度

個陣條契弟仲不斷扇動d fans去屌9周董
但去到後期直到依家當初班on9妹(包括我)都去晒追oppa或者係周董
但從來冇周董fans過檔去追依條友

咁總有眼睛雪亮嘅fans嘅
當年小豬小鬼娛百咁合拍嘅組合 難兄難弟咁款
小鬼一紅小豬就同佢反面
當年蝴蝶同棒棒堂班人加入左之後日望夜望豬鬼pair重出
點知最後嘅結局會變到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞