海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=YxwWiuxpFPI
鞭屍時間

我記得當年好似係有個fans剪晒佢跳呢pt剪成30秒
之後佢就係演唱會做話係驚喜
當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

認真
為左搵兩餐,佢要賺大陸錢都唔係問題
但不用分得那麼細果次,係佢自己爭住出聲講先柒
仲要自己係原住民,罪加一等

留意返 個次係周子瑜比支那狗恰個陣黎
依啲敏感時期你自己人唔幫都算啦
仲奶埋鞋底? 係咪男人黎嫁

係男人就唔會成日攞啲陳年舊事
不停loop比記者聽啦
成個怨婦咁

我唔鐘意佢成日喺娛百話點解金曲獎唔理唱跳歌手, 明明蔡依林都有攞獎, 同埋人哋蔡依林呢幾年做碟真係花心機好多, 最明顯係兩個各自喺金曲獎段表演, Jolin段野我睇完真心覺得好有心機做得好好, 小豬嗰段淨係純粹搬番平時商演嗰套表演上去

人地攞到之後佢都收左皮啦
佢d歌唔係差
但係d編舞普通
近兩三年淨係講排場
搵幾十個dancer上台跳
d舞重新編過仲柒左

呢句真, 你怕觀眾悶重新編過冇問題, 但係唔好編得咁hea, 如果咁樣我寧願佢跳番原版

好似精舞門咁一開頭椅子舞到近年扇子舞同食蕉咁幾有心思
全城熱愛,愛的主場秀個d改編就不了

變左光速屌西 佢個腦係咪裝屎

當年仲係fans已經覺得好撚on9 柒到唔敢睇
前幾年睇得出佢編舞練舞果d都好有心機
之後越黎越紅懶到連舞都唔知有冇練
跳唱一唔夠氣唱唔到上去就嗌尖叫聲

尖!叫!聲~~~~~~~~~~

屌你有聲
https://www.youtube.com/watch?v=YxwWiuxpFPI
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

自己射 撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻撻
真心,台灣野本身係sell得下
你睇羅志祥條傻仔以前身邊啲人
上位既上位
上神枱既上神枱
佢就不如街邊隻狗

睇下佢以前既朋友
蔡依林去MAMA表演
楊丞琳仲係算高人氣
周董就紅到..

佢就扮韓仔奶共
搞到係大陸做小丑

佢都好似去過MAMA
可能佢覺得係亞洲紅唔起就襯仲有人氣就去大陸掛

除左舊年無去之外
年年必到嘅表示佢無去過
唔夠班攞亞洲獎
早多幾年啲歌或者得嘅
而家
[size=10]狗也不屌[/size=10]
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

其實嗰個fans已經夠戇鳩, 無啦啦淨係cut嗰一個動作出嚟 , 小豬自己又真係現場跳d咁既野仲戇鳩
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

其實嗰個fans已經夠戇鳩, 無啦啦淨係cut嗰一個動作出嚟 , 小豬自己又真係現場跳d咁既野仲戇鳩

佢仲要好自豪咁係娛百喪講
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

其實一次過跳哂椅子舞同扇子舞已經可以好正
覺得海派唔好睇......
Btw當年睇不良笑花時已經好留意藤岡靛,
估唔到咁靚仔係台灣都紅唔起,反而返日本爆紅,
唔知台灣人點諗
有冇人睇過薰衣草

女主角最後好似死左?
唔知台灣人點諗

我都有留意藤岡靛
佢係香港都有發展過

不過佢係因為台灣做演員會失去私隱先無繼續發展
日本的確比較適合佢
始終啲狗仔隊無咁過份
而且自己語言比較大發揮

好彩佢無留係香港
會好似河國榮咁不被重視

主任 佢同深田恭子個套好好睇
到而家都好鐘意炎亞綸同鬼鬼

佢兩個仲好fd
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

正常人都知咁跳柒到喊,佢個腦真係裝屎
唔知台灣人點諗

我都有留意藤岡靛
佢係香港都有發展過

日本的確比較適合佢
始終啲狗仔隊無咁過份
而且自己語言比較大發揮

好彩佢無留係香港
會好似河國榮咁不被重視

當時睇勞斯萊斯mv已經覺得佢好特別

依家仲諗緊睇唔睇佢個套IQ好

啲劇評麻麻地 雖然我純粹想睇佢
唔知台灣人點諗

我都有留意藤岡靛
佢係香港都有發展過

日本的確比較適合佢
始終啲狗仔隊無咁過份
而且自己語言比較大發揮

好彩佢無留係香港
會好似河國榮咁不被重視

無留意有佢添
本身想睇肥雞 但最唔鐘意睇哩類題材
不得不承認時代真係轉左
唔計大長今個d
韓風真係由08年開始越吹越勁,吹到全世界都係
不過我真係對泡菜國冇咩好感
唔知台灣人點諗

我都有留意藤岡靛
佢係香港都有發展過

日本的確比較適合佢
始終啲狗仔隊無咁過份
而且自己語言比較大發揮

好彩佢無留係香港
會好似河國榮咁不被重視

無留意有佢添
本身想睇肥雞 但最唔鐘意睇哩類題材

藤岡錠真係男神級,氣質真係好屈
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

有冇人記得娛百有集係單飛比較紅,小鐘跳30秒
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

中風咁
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

中風咁

因為呢個post
睇返色豬色鬼105分鐘
以前好多都聽唔明
宜家睇笑到gapgap 聲
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

我睇過 好好笑
諗起天才衝衝衝果個disco disco good good
鞭屍時間

當時成個微博洗晒版
我都唔係好明好睇咩
不過嗰時我仲係佢護主撚

中風咁

因為呢個post
睇返色豬色鬼105分鐘
以前好多都聽唔明

以前豬鬼真係好好笑
惡作劇之吻 黑x會 飛輪海個期就勁

中風咁

因為呢個post
睇返色豬色鬼105分鐘
以前好多都聽唔明

以前豬鬼真係好好笑

最鐘意睇佢兩個9up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞