海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

覺得黑糖群俠傳好睇啲

瑪奇朵嗰陣好鍾意鬼王配
而家鬼鬼都走左去泡菜出道

少爺們~起床囉~

屌有聲
因為呢套做咗佢兩個fans, 亦都開始留意台灣d偶像明星, 不過呢幾年已經冇咁鍾意佢兩個, 小豬就係因為扮g dragon嗰隻碟, Rainie就因為唔係太鍾意佢依家d歌
中學都因為依套野迷過羅志祥,簽唱又去sfc又入左
依家諗返都覺自己on9,依家好撚憎佢

Btw 當年大家有蒲開國際後援會個forum既話我可能識你

當年睇娛百佢嘅故事係真係幾勵志嘅
走下坡嗰陣係娛百穩住個出鏡率
慢慢就去到09 10年嗰陣就巔峰
可惜獨一舞二之後開始狂抄韓仔
仲有sexcam同菜花單野
近排又有奶共單野先令佢越黎越乞人憎

佢去到2012有我在之後已經麻麻
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

覺得黑糖群俠傳好睇啲

瑪奇朵嗰陣好鍾意鬼王配
而家鬼鬼都走左去泡菜出道

少爺們~起床囉~

屌有聲

暗黑早餐
因為呢套做咗佢兩個fans, 亦都開始留意台灣d偶像明星, 不過呢幾年已經冇咁鍾意佢兩個, 小豬就係因為扮g dragon嗰隻碟, Rainie就因為唔係太鍾意佢依家d歌

你個名🤣

你個名🤣

以前呢 就真係friend過打band既

真心睇番呢d圖就覺得依家搞成咁好灰
嗰陣興終極系列

嗚拉巴哈

係陪我成長,到大個都重出
宜家"飛落海"啲人都無再出現,得返大東間唔中出場

飛輪海裡面淨係鍾意吳尊同炎亞綸, 最撚憎大東
最on9都係當年做左cp粉 每一日都瘋狂ff同同對面世界大戰
當年我係日日開戰既SR同SB其中一方 日日乜都有得嘈 特別係2012年再一次心跳果排最癲 低form時日日返到屋企就係加入世界大戰
自從各自有拍拖慢慢cp粉就散左 比比公個周小姐個個都唔中意 反而丞琳同李榮浩呢pair真心襯冇人會鬧 呢d就係人既問題

SB個B即係邊個?
小豬做過乜鳩人見人憎?
申利:岩岩昏迷左幾年醒返

以我所知,個人囂、小氣、唔認錯同埋假。成日話飲水思源,但之前好似有個係佢師傅(好似係唔記得)就病逝定唔知死左,佢寧願去同星爺做宣傳都唔睇果個人,好似俾人鬧左好耐下

最重要個不用分那麼細呢
個時睇膠易現祥笑到我

呢樣野我反而覺得冇野, 我反而係唔鍾意佢抄韓國同埋紅咗之後性格變晒
中學都因為依套野迷過羅志祥,簽唱又去sfc又入左
依家諗返都覺自己on9,依家好撚憎佢

Btw 當年大家有蒲開國際後援會個forum既話我可能識你

當年睇娛百佢嘅故事係真係幾勵志嘅
走下坡嗰陣係娛百穩住個出鏡率
慢慢就去到09 10年嗰陣就巔峰
可惜獨一舞二之後開始狂抄韓仔
仲有sexcam同菜花單野
近排又有奶共單野先令佢越黎越乞人憎

佢去到2012有我在之後已經麻麻

我睇既時期就係由 達人show 到 有我在
之後就少睇或唔睇,到後期討厭
最on9都係當年做左cp粉 每一日都瘋狂ff同同對面世界大戰
當年我係日日開戰既SR同SB其中一方 日日乜都有得嘈 特別係2012年再一次心跳果排最癲 低form時日日返到屋企就係加入世界大戰
自從各自有拍拖慢慢cp粉就散左 比比公個周小姐個個都唔中意 反而丞琳同李榮浩呢pair真心襯冇人會鬧 呢d就係人既問題

對唔住,突然殺出個李榮浩,跟手就冇咁鍾意丞琳
利申:膚淺

其實我都係, 我好撚憎嗰個細眼佬
其實精舞門,一支獨秀個期既羅志祥係幾值得追既,
一首我不會唱歌連我係仔都入坑
但去到第八隻碟開始(獅子吼??)跟韓風開始就已經放棄左佢,
之後證明完全無錯

我都淨係鍾意精舞門到有我在嗰期, 應該06-12年, 之後愛投羅網真心唔得
小豬做過乜鳩人見人憎?
申利:岩岩昏迷左幾年醒返

以我所知,個人囂、小氣、唔認錯同埋假。成日話飲水思源,但之前好似有個係佢師傅(好似係唔記得)就病逝定唔知死左,佢寧願去同星爺做宣傳都唔睇果個人,好似俾人鬧左好耐下

如果係fans角度睇比比公單野係令我地一個一個咁走既原因

比比公即係邊單?
我愛他轟轟烈烈最瘋狂~正啲

歌就梗係我以為我的溫柔能給妳整個宇宙正啲啦
拓也真係由第一集去到最後一集都係兵黎

少給我一點希望 希望就不是奢望

哩句聽親都喊
我諗唔會得我一個記得公主小妹掛
就係由呢套野話我知靚仔加有錢真好

我不想捨得 不想懂得

其實呢套都OK呀
想當年勁多女同學追終極一班

好好睇呀
Ko 榜

終極系列
而家近呢幾年個幾套垃撚圾,除咗套終極惡女

個陣好中意炎亞綸 丁小雨 灸舞

我比較鍾意汪大東
以前呢 就真係friend過打band既

真心睇番呢d圖就覺得依家搞成咁好灰

係佢自己攞黎柒,唉
以前真係行行企企一場live都笑死
嗰陣興終極系列

嗚拉巴哈

大東就好似小豬咁
要做大佬

炎亞綸衰在太敢言
得罪人多
佢單飛之後有好多歌都好好聽 特別係紀念日
其實精舞門,一支獨秀個期既羅志祥係幾值得追既,
一首我不會唱歌連我係仔都入坑
但去到第八隻碟開始(獅子吼??)跟韓風開始就已經放棄左佢,
之後證明完全無錯

我都淨係鍾意精舞門到有我在嗰期, 應該06-12年, 之後愛投羅網真心唔得

睇翻維基,獨一無二先係第八隻碟,
咁我係羅生門之後已經無再追佢

雖然話空幹王而家好鳩,但其實我到今日依然覺得"愛的主場秀"無論 mv 定歌都係咁正

SB個B即係邊個?

蝴蝶
反而同期既下一站幸福仲吸引
我唔鐘意小豬所以無睇過海派
轉角遇到愛都無睇
以前追劇真係星期6定日係屋企坐定定開PPS 睇劇
講d好似無人提過既劇先, 愛的生存之道都好睇架 隋棠好正
最近睇過既只有荼靡, 鐘意丞琳既一定要睇

pps好懷念

茶靡仲未有時間開呀 完sem煲
嗰陣興終極系列

嗚拉巴哈

大東就好似小豬咁
要做大佬

炎亞綸衰在太敢言
得罪人多
佢單飛之後有好多歌都好好聽 特別係紀念日

大東真係同後期嘅小豬性格好似, 真係假

炎亞綸其實唱歌唔錯

SB個B即係邊個?

蝴蝶

咁我都係支持SR多過豬蝶, 話時話蝴蝶依家都變晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞