海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
賀軍翔好正。。

換換愛
由海派甜心開始追羅志祥
好似上左身咁 年年入sfc
年年勁早到亞博去嗰個濕鳩趴
隻隻碟都買齊咁多個版本
樣樣週邊齊哂 演唱會睇哂咁多場
到金毛封面開始醒覺
再整單不用分那麼細就真係收皮
依家望住嗰兩箱野
賣又無人要 扔又唔係

I know that feel
不過我最近頂唔順冇眼睇扔左少少

吳慷仁 兵到好慘

最慘既兵
也許我太過天真 以為奇蹟會發生

真係慘到無人有 個陣同海派同期
兩套一齊追

淨係睇下一站 無睇海派
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨
佢地以前既劇差唔多追曬,但黑社會同lollipop 就真係唔岩口味。
當年因為海派入左楊丞琳坑
Btw有冇人睇過綠光森林?(冷門野好似係)
當年因為海派開始追羅志祥追左幾年
好年少無知年年上貢入歌迷會
幾年前冇再追好後悔有果一段日子 應該呢度有好多前sfc既朋友

屌依家諗返起簡直係人生黑歷史
嗰幾年好似比人落左降頭咁瘋狂迷戀佢
依家都好撚憎佢 一諗到佢都覺得好噁心
未見過明星好似佢咁閪咁假

黑歷史 真係不要再說了 都唔知點解個陣會中意佢 洗錢買佢啲野 而家真係好後悔

我女友又係兩大櫃,碟 海報 相 Stage 啲衫
我次次一上佢屋企就講
'' 你睇你供奉左幾咁多比人養呀周小姐
'果然真正 不用分那麼細呀下
粉絲既錢即係周小姐既錢 oh yeah ''

次次比我激到生蝦咁跳 但又唔敢出聲
幾年前冇再追好後悔有果一段日子 應該呢度有好多前sfc既朋友

點解後悔
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨
佢地以前既劇差唔多追曬,但黑社會同lollipop 就真係唔岩口味。

睇天國的嫁衣識佢
佢唱個前片尾曲愛的天國而家都有loop
為什麼在我的眼睛 總有預感將要下雨

Ok
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨

睇天國的嫁衣識佢
佢唱個首片尾曲愛的天國而家都有loop
雖然話就話以前d台劇經典d,但係唔計近年果堆垃圾偶像劇,
一把青,1989一念間同麻醉風暴都幾高質

一把青

早輪吳慷仁怒屌台灣電視圈的問題 睇得好爽
對上追個套已經係我可能不會愛你
命中註定我愛你個排先痴喎

果陣無線朝早播睇左幾集覺得好好睇
跟住上網追晒佢 好睇到呀 雖然劇情幾老土
啲歌又好聽
唔知點解果陣好鍾意小豬
依家睇返

鍾意睇娛樂百分百多過佢拍嘅劇

Same 睇得出小鬼性格好好多
以前真係好鍾意羅志祥
課金唔使講啦
連娛百都一定會日日睇 仲勤力過返學
嗰陣成日諗點解呢個世界上會有個咁完美嘅人
而家諗返都覺得自己太傻太天真
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨

睇天國的嫁衣識佢

其實而家仲有無以前既台灣偶像劇?
籃球火

依套真心膠
彈跳力世界紀錄

但我覺得幾好睇 蔣怡
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨

睇天國的嫁衣識佢

無啦。有少少名氣都去大陸拍
有無人同我一樣鐘意王子變青蛙

明道 陳喬恩
細個果時我同老母都勁鍾意流星花園
重睇左唔知幾多次
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨

睇天國的嫁衣識佢

無啦。有少少名氣都去大陸拍

舊年去台灣睇過少少嗰套我和我的17歲
劇情膠到冇眼睇 同以前嗰啲劇冇得比
台風沒落唔係冇原因
飛輪椅
王心凌
She
羊成琳
林依晨

睇天國的嫁衣識佢

而家啲台星冇以前咁hit
出名個啲已經去強國拍
前幾個月睇j2見到曾之喬同炎亞綸既戲

Ok

其實條友衰就衰在 佢根本唔知自己錯乜
永遠將問題推比人,以前大紅無獎拎
就成日話金曲獎睇唔起跳唱歌手,
但根本唔知自己唱歌同做碟都無心
結果蔡依林一拎就收鳩佢皮

Fans 唔再捧佢, 就話人韓星問題
根本就自己性格有問題 唔肯做 後期樣樣野得過且過
唔捧你正常啦
有無人同我一樣鐘意王子變青蛙

明道 陳喬恩

183club
唔明點解以前會覺得佢地靚仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞