海派甜心 見證住當年既台灣風

942 回覆
203 Like 11 Dislike
細個全家都有睇
暫時記得睇過
王子變青蛙、綠光森林、放羊的星星、微笑pasta、深情密碼、18禁不禁、黑糖瑪奇朵、命中注定我愛你、海派甜心、我可能不會愛你
放羊的星星好好睇

微笑pasta 又係好攪笑
烏龜妹
臭何群
發現好多女都係因為人地有條周小姐之後開始討厭人
人地拍拖屌女關你撚事咩 唔係以為佢有朝一日會溝你下話
自己一開始就過份ff 然後話人地變

主要問題唔係佢有女朋友
而係佢人品差心機重又成口大話
明明有食煙但咁多年黎都呃住班fans話冇食
係小號係咁講鹹濕野 咩雞雞也硬硬
間接證實左當年單裸聊係真 枉我仲信佢係無辜係人地屈佢
幫佢護航係咁同人解釋 依家諗番轉頭佢根本就係咁嘅人
仲有明明個小號係真 明明周小姐就係佢女朋友
比人爆左出黎咪似番個男人認左佢囉
點知佢調轉頭屈鳩班fans話個小號係佢地偽造出黎
又鬧佢地食屎又出律師信又盛
由始至終班fans都唔係介意佢有女朋友
而係佢人品真係好有問題 雙面人人前人後兩個樣

呢單我係fans都唔係知

唔係因為呢單野唔中意佢嘅表示
一早佢啲歌已經越來越難聽 搵佳仁拍MV仲話唔係抽韓國水
但仲要死撐話唔中意 明明日日講韓國啲舞 喺節目度又跳又唱
外型又越來越核突 粉紅頭 又中年發福
不過肥真係死症 以前瘦個陣好睇好多

無追佢d野好耐
咩叫小號

微博private account
用黎同女朋友調情同講鹹濕野
唔明點解係用海派甜心做代表
同期/同時段:
下一站,幸福
桃花小妹
海派甜心
同期三套入面個人覺得海派甜心最麻麻, 係都用 下一站幸福 做代表啦

桃花小妹妹麻麻
但4個啊哥個名 起承轉合
海派甜心算極後期啦喎

我睇呢套

我睇呢套

張孝全真係好型

佢個樣好明顯無咩變

我由戀人未滿mv開始留意佢
流星花園
轉角遇到愛
惡作劇之吻
終極系列
鬥牛要不要
籃球火
黑糖瑪奇朵
命中注定我愛你
海派甜心
偷心大聖PS男

台劇雖然好多啲劇情好大路 但係追看性真係高過韓劇好多 啲韓劇睇左一集就已經不了 台綜以前就比較喜歡康熙來了同天才衝衝衝

仲有ella同言承旭戈個 就想賴著你 好青春
之前睇完流星花園對仔仔幻想無極限
佢一出痞子英雄就開始追
點知追追下鍾意埋趙又廷
趙又廷今年有套大陸劇三生三世忍唔住睇曬
長髮look好奇怪 但越睇落去竟然越迷佢

言承旭 係 就想賴著你 幾靚仔
第一次覺得佢靚仔

反而係好中意Ella
黑糖瑪琦朵無人講
當年同18禁不禁輪住睇

個陣好中意小薰同王子cp
唔係海派甜心都唔識羅志祥楊丞琳
更加唔會聽佢地歌睇佢地劇
想知中國豬啲野,可以去fb搵反羅志祥粉絲團,入面好多野睇,我岩岩都係睇左先知咩bbox,小號果啲野。不過搵呢啲野出黎果啲人好癲,柯南咁樣
海派甜心劇情麻麻 但丞琳演技carry成套劇
當年鐘意棒棒堂
由瑪奇朵到群俠傳 一屆模棒去到二三屆模棒畢業 最後變左黑棒 摺埋再解散
諗返都心酸 仲係好想六棒重組
有無人識霹靂mit啊 鬼綸配
當年鐘意棒棒堂
由瑪奇朵到群俠傳 一屆模棒去到二三屆模棒畢業 最後變左黑棒 摺埋再解散

依家連四棒都散埋
有無人識霹靂mit啊 鬼綸配

有睇
其實我唔太明點解當年佢經理人咁保隻中國豬
你係經理人你會唔會用哂全部家產去保而家個唯唯上位啊?究竟發生咩事?

唔知有冇內幕
可能真係純粹因為情義而幫佢
隻支那豬執到啦有個咁好嘅經理人

係咪小霜

仲有佢個戴眼鏡肥堂兄?

諗起娛百 大頭

以前大頭好正

大頭走咗 祝哥走埋之後啲娛百都唔好睇
當年的台灣風咪姐係依家韓風 吹一排就完...
anyway對上睇個套台劇都係命中注定我愛你... 班台灣藝人過哂大陸搵食 台灣情況同香港有d似
海派甜心未算好後期
不過真係最多人睇既高峰
不過要講最勁都係命中注定我愛你,收視突破天際 勁多人睇
而帶我入坑既係惡吻
之後惡魔在身邊 mvp情人 王子變青蛙
基本上丞琳同依晨做主角既都睇晒
如 我的秘密花園 東方珠麗葉 換換愛 等等
見證住台劇既高峰
除上以上好睇既仲有 放羊的星星 微笑pasta 下一站幸福 鬥魚 敗犬 5566既格鬥天王都幾好
我可能不會愛你後 台劇開始變弱,不過仲有陳庭妮 由王子愛上二公主開始睇佢
佢既真愛找麻煩 同 真愛黑白配我都覺得ok
真愛找麻煩仲有郭雪芙 成70幾集 不過真係幾正
之後剩係睇過就是要你愛上我,不過已經好一般
已經由2008左右開始轉睇韓劇
當年因為海派開始追羅志祥追左幾年
好年少無知年年上貢入歌迷會
幾年前冇再追好後悔有果一段日子 應該呢度有好多前sfc既朋友

屌依家諗返起簡直係人生黑歷史
嗰幾年好似比人落左降頭咁瘋狂迷戀佢
依家都好撚憎佢 一諗到佢都覺得好噁心
未見過明星好似佢咁閪咁假

完全同意 啲歌又愈黎愈韓,又講乜鳩不要分那麼細
即刻unfollow 佢所有野

d歌越嚟越韓就真係唔鐘意
不過不用分那麼細嗰單真心覺得冇乜野
其實我唔太明點解當年佢經理人咁保隻中國豬
你係經理人你會唔會用哂全部家產去保而家個唯唯上位啊?究竟發生咩事?

唔知有冇內幕
可能真係純粹因為情義而幫佢
隻支那豬執到啦有個咁好嘅經理人

係咪小霜

仲有佢個戴眼鏡肥堂兄?

諗起娛百 大頭

以前大頭好正

大頭走咗 祝哥走埋之後啲娛百都唔好睇

呢句真, 果陣開始冇乜睇
麻辣鮮師先正
當年因為海派開始追羅志祥追左幾年
好年少無知年年上貢入歌迷會
幾年前冇再追好後悔有果一段日子 應該呢度有好多前sfc既朋友

屌依家諗返起簡直係人生黑歷史
嗰幾年好似比人落左降頭咁瘋狂迷戀佢
依家都好撚憎佢 一諗到佢都覺得好噁心
未見過明星好似佢咁閪咁假

完全同意 啲歌又愈黎愈韓,又講乜鳩不要分那麼細
即刻unfollow 佢所有野

d歌越嚟越韓就真係唔鐘意
不過不用分那麼細嗰單真心覺得冇乜野, 反而你話佢講一套做一套同埋小氣唔抵得人紅呢d我都好認同
08定09年開始既台戲已經好唔掂,以前真係勁好睇!
命中注定我愛你 下一站幸福 醉後決定愛上你 惡作劇之吻 放羊的星星 呢d都會不停重複睇 真係好正
當年鐘意棒棒堂

依家連四棒都散埋

敖犬比小豬教壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞