[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
咁要睇話d人為咩睇我英既姐
配首lemon落去都可以好破格
但睇開既覺得接受唔到,就係市場既意見
我覺得呢首幾好,但後面嗰段boss music真係唔太掂
好似前半集係綠谷做主角,但後半段綠谷反而變咗Boss
比起一貫風格真係唔係個個buy
我都想訂
我覺得係睇你有無預設個期望,我英成個故事就係講綠谷成為no.1英雄嘅成長之路,除咗燃一定會有沉重嘅部分。講市場反應嘅話外國個邊好buy,reddit九成都係讚,twitter仲上埋熱門可能真係同外國個邊對燃le種文化無咁睇重嘅關係
邊到有
sor睇到link了
今集
我覺得今集做得唔錯喎
今集好似一拳超人vs 鋼之煉金術師
自己睇嗰陣覺得唔錯,但睇返留言好多人都屌個BGM好差。好彩無睇咗留言再睇。
上集ppt我當你留經費比今集69爆100%
今集個舖排同BGM完全無熱血嘅感覺

救eri唔用bgm突顯佢個救贖我覺得ok
但爆100%個bgm同張力真係少到.....
冇熱血感覺...中斷戰鬥得太多...
尾刀個拳D拳頭特效仲衰過one piece 路飛個連環拳
外國又真係好似唔係咁睇燃呢個point
又或者咁講,佢地燃點又未必同我地差唔多
可能因為咁,真人化親d動畫都奶野掛
咁多代傳波個畫面真係睇親都扯旗
“終於發揮100%ofa 喇你”
奈何今次69都係開掛先用到100%
再諗真d 69今次係柒唔係型
竟然熱血上腦 冇控制好出力
唔係咁啱揹住eri 69空中解體都似
所以都係無謂傳波喇

Btw 有巴打建議補睇返漫畫
想問要係第幾話開始
其實我覺得今集動畫組哂左個劇情...
又未到呢個程度的
係同期望有落差姐
睇過前三季,肯定會對呢段唔多唔少有期望有好多幻想佢地會整到幾癲
話佢做得差做得唔好,佢又唔係,仲好過好多其他動畫
但係睇過前三季,話佢做得好好,我又講唔出
切島嗰集最熱血
allmight 腦無同all for one 仲有切島好熱血
不過最熱血係通形打治奇>>漫畫版
動畫垃圾黎
如果有睇上集七大罪 最強VS最凶
再睇番今集我英
已經算係收貨啦
最大問題真係斷斷續續 節奏出事
其他見仁見智

利申:成日重溫腦無vs ofa 轟vs出久個兩集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞