[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
呢集
七大罪又要出張gif
根本就係想全世界既人除左佢變哂無個性
咁佢咪最勁可以統治世界
感情同打戲最好共存啦
動畫黨,表示滿意

不過上季好多巴打講到通形vs解修師係神級對戰,又真係感受唔到
其實壞理係咪可以秒左解修師
我英咁多場重要打鬥,呢場應該係動畫化成果最低嘅之一,你望下綠谷打轟嗰場同綠谷打爆豪嗰場
無個性撐5分鐘應該悲壯過ofa打afo
因為前面個堆真係超曬班個個可以入圍動畫界最佳打鬥咁濟
壞理控制唔到自己個性
咁唔洗打足五分鐘加嘛邊個話動畫時間同現實一樣我自己本身好想睇冇左個性嘅百萬點同治崎一邊打一邊保護壞理但最後咁樣真係唔收貨

想睇冇咗能力都屌打治崎
壞理控制到就連afo,ofa 都秒到
不過我諗當控制到就會加好多限制先會用到個性
都要掂到先得嘅
???:当たらなければどうということはない
盡量唔好討論未出劇情 都幾多動畫黨
屌,百萬咁正係都要寫到佢咁襯托廢久,食屎我又憎多啲廢久

百萬本身如果繼承one for all會識晒穿透加大力?

然後再傳會傳埋穿透比人?

係既話真係唔應該比廢久
呢套野啲反派嘅設定好垃圾
如果單獨睇依集係不過不失 但將黑道篇最正過集搞成咁 除左失望都係失望
好撚好睇今集
雖然啲powerpoint好on9
動畫黨AGGER
可能今季前面有啲拖 淨係回帶都用3分1時間咁制
所以今集後半PART通形遁地打治崎果下 好似套野終於入正傳咁
不過PPT個位感覺浪費左
百萬 穿透+OFA = 龍傲天
主角係百萬就會變: ____咁正都要襯托百萬?如果____有ofa會唔會識____加大力?咁真係唔應該比百萬
開波就爆lv不如睇異世界
我關心通形百萬幾時可以再出返多d
依加冇撚左個性,忍唔住research睇之後會點
nighteye睇過未來話佢會係首屈一指既英雄
照咁睇要佢恢復個性其實唔難,純粹睇作者點諗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞