[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
你冇個性點打all for one 個頭馬 同治奇?
點打元素系個推人?
你強化系好似69 咁有得加速快到佢地反應唔切就話姐
屌 咁69一黎就呀寶mode 揸高達
唔通你又笑人揸吉姆 唔夠打咩
肥膠好正
其實個個都有得用道具算係咁
你見擦膠頭用強化布
匹強化布勁到仆街都唔關佢能力事
熟悉嘅我英熱血度返嚟了

睇到成身興撚到仆街

期待之後
你未自己打敗自己
證明唔關係咪力量型事 只係個性強度嘅問題
你話如果轟可以做到流刃若火+四界冰結個lvl 秒哂全世界啦
拖到仆街
冇個性 純強化肉體 你快極有個普 同做唔到致命傷

遇到範圍技/元素系角色你純自身極限速度你快極敵人都會用自身個性能力保護到自己 你跟本埋唔到身
切島個心態幾似香港大部份既手足
有邊個唔會驚呀,個個都驚到仆街
但個份氣概 (光復香港,時代革命) 係一撚定要守住
一集一個敵人都叫拖 咁你唔好睇Hunter one piece la
百萬睇黎下集都未打
成篇最好睇一定係百萬打個場
屌我都諗起
睇完可以棄了
唔想睇youtuber
等緊69無限recover,無限100%
肥膠型能到
做英雄唔一定要打得過final boss
如果要對付到afo同治琦先做到英雄,allmight以外可以唔洗做英雄,橫掂廢過all might都係觀戰
成個英雄組織應該得allmight同百萬打得低治琦
橡皮頭都得嘅
你冇個性 治琦d 靚你都打唔贏..
一開波第一季個隻泥漿佬都打唔贏
做英雄要有功能性
打手你又唔夠真係有個性既英雄勁
救援又冇特殊能力

咁不如真係真返警察算啦學all might講
問題係偏偏佢講到個世界嘅警察剩係做黎接收敵人
但佢寫出黎啲個性又廢
佢好平鋪直敘咁講,又點會做到令人同情壞理
一集一個?查黑社會果幾集打飛機?
Netfilx譯one for all 做 我為人人 笑撚死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞