[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
炎炎消防隊玩呢啲煽情嘢都做得好過佢
其實唔關budge事
佢將啲回憶放到去烏鴉佬俾人打暈之後就ok
我地係想一鏡到尾咁睇多啲,明明作畫咁靚
隔離兵長斬猿巨都係一鏡到尾睇到人射啦

而且睇得出佢有心學鬼滅19個種鋪排
但人地回憶係咗覺醒力量(神樂同爆血),有層次
而呢集只係學到個表面學唔到人地神韻
you say run真係好好多
碾壓人用you say run 先霸氣
係69話 eri 有個很温柔既個性 個度開始播就Fit
節奏同配樂都九唔搭八
你試下龍珠冇左個啲經典配樂會點
關鬼滅咩事bones係血界戰線晨早玩過抒情歌風格,論燃你覺得bones會唔識玩過ufo? 今次成季都行緊嚴肅風格點會適合用you say run
而且回憶分鏡漫畫都係一樣,都幾肯定同鬼滅無關係
事實就係今次唔燃,我好失望only
人地玩抒情歌就係高班過bones,就算唔講邊個學邊個,都可以比較下架
今次相比起燃就係想強調壞理得到救贖同overhaul嘅執念,我覺得無畫邊個高班過邊個。你見上面個個想換you say run都知其實大家剩係唸住睇熱血,咁製作組換個抒情風格同你個期待有落差咁當然會覺得唔好但係本身今季就唔係得無腦燃
首op都幾好聽
或者咁講
我想要既燃可以係熱血格鬥或者打冷震既感動。
壞理得到救贖同overhaul嘅執念,其實前者已經寫得幾好,但後者放回憶既時間太差,如果佢係Eri跳出去個刻就一次過播回憶到去點解佢要研發呢種血清,中間一路打到尾,最後被打暈前睜大眼先放組長屌佢無道德同佢整死組長

成個流程smooth好多,而且不失凝重

之於歌個方面,見仁見智啦
今季動畫真係整得冇上幾季咁好睇
百萬巴打
其實you say run真係有啲夾硬
不過片尾個位改得唔錯
$$$$
只能夠話觀眾想睇嘅嘢同作者想表達嘅 有啲唔同
已經好明顯整到69係敵方嘅大boss咁
如果剪成咁應該會正好多
上面條片將打鬥剪到一氣呵成 有番前幾季既影子
原來連登仔全部都係動畫大師

我覺得留到佢真係獨當一面先用熱血歌好啲

今次始終係借翻嚟嘅力量
有睇漫畫都知啲同學係唔會知佢幾勁幾勁
加上夜眼死,通形又無咗個性
邊忽值得燃
千6姐..
仲要先俾幾百訂 再後補
大把時間儲啦
第一眼睇諗喺邊見過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞