[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
One for all full cowl 100%
係幾好睇,不過明one點解更新一拳更新到咁辛苦
見到果種無敵,硬係覺得差左啲

最上啟示個位做得唔係幾好,呢個角色可以講多啲
靈能呢part當時睇到哇哇聲
d分鏡勁撚到
https://youtu.be/Ar7fHWRMNoE
係唔係得兩季㗎咋?畀你地講到想追添
即刻搵番黎睇
好似百幾話?
好似係得兩季
好撚好睇
先唔講漫畫啲打交位本身已經畫得差, 係靠感染力搭夠

依兩集比ppt我睇, 無補完劇情 真係唔能夠接受
好心你班仆街照顧下動畫黨啦
又要劇透又唔加密
有打鬥 精彩
劇透撚多到
eraserhead 拎支手槍就勁好多啦,成日浪費時間近身
依個故事冇咁認真
69 好撚勁既,d毒撚就冇投入感
一開波就係佢冇能力,一直比人踩住
同毒撚1樣,先令毒撚有投入感
當然以上不適用於連登仔
連登仔個個唔係拎黑卡就係人生勝利者
講經咩
靈能好似有真人日劇版
松岡配得好掂
分鏡又做得好
完全理解到d動作同發生咩事 唔會好亂
毒撚冇朋友姐,唔一定係廢柴或姐軟弱架
你估黑警咩 想開槍就開槍
人地目的係去制伏人 唔係殺人
佢用完個性 對家就只係一個手無寸鐵嘅普通人
用手槍把撚?
On9
呢個世界上又唔係得實彈,係得班黑警下下真槍瞄頭炸嘛

麻醉槍 之類唔得既? 唔瞄頭射手腳身唔得既。再加埋我英啲醫療技術咁好 射殘廢都唔死啦

仲有我英班反派下下用大範圍殺傷攻擊 下下又刀又爆炸又裂地根本同恐怖份子無分別,就算shoot to kill根本無問題

無錯佢比人望住無得用個性,咁又點? 一眨眼佢一陣鬆脫殺人 邊個負責任?你唔喺有機會既情況下最快最安全徹底disarm 佢 反而近身浪費時間比人走甩?

你有無睇前排倫敦橋持刀恐襲? 制服左都要shoot to kill 啦 原因就係因為身上可能有爆炸品 , 係 可能!唔係一定有,就已經射殺。 更何況呢班隨時有機會反撲既異能人士。
麻醉槍你未話麻醉槍囉 手乜槍?
射手射腳對有個性嘅人有用?根本擊暈係最有效 手槍你想點氣絕人? 橡膠子彈射頭呀?
同埋你舉個有機會有爆炸物嘅例出嚟根本唔符合general situation 完全唔係一個valid嘅例子
咁射身囉好未?

乜撚野唔符合general situation on9
依家就係指出佢有potential danger 啊on9
講英文有point啲架咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞