[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
射身點擊暈?願聞其詳
咁係咪個個罪犯身上都有機會有爆炸品呀
係咪見親人犯罪就可以假定佢會爆炸殺撚左佢呀
講緊你個例子唔合理 係logic問題
先唔講中兩三槍痛暈,你實駁班友有個性可能唔暈。

係講potential danger 啊on9仔。有potential danger shoot to kill 有乜問題?
識唔撚識字?
一班隨時你眨眼/望唔實 就有個性用既恐怖份子無潛在危險?

而且你根本駁唔撚到shoot to kill個point 。
又喺度想spin去暈唔暈
中兩三槍痛暈你都講得出口
我宜家係問你 係咪個撚個罪犯都有爆炸嘅“potential danger“呀
係講緊你啲極端例子apply唔到落一般情況
你係咪咁都唔明呀呀唔on9仔
如果可以假定個個罪犯都有爆炸危險 個個警察都揹支ar15出街啦
冇撚啲logic
無錯 我就係覺得班有個性恐怖份子就係有潛在危險 。
你個一般情況係現實 我同你講我英
乜呢個唔係我英po?

邊個無logic 邊個無睇題目?
有個性就會爆炸?
喺我英就唔係極端例子?
個撚個都係大範圍殺傷個性英雄唔洗撈啦
仲同我講logic
問題就係 唔知咩個性啊嘛 唔係點叫potential?袋住支手槍隨時用唔係好好多咩?
咁咪就係講緊 係咪可以假定個個都係大範圍殺傷個性囉
你講緊個情況係有機會造成大範圍傷亡 先會制服後都STK
宜家喺一個連afo都唔殺嘅社會 你同我講用手槍殺一個唔知有咩個性嘅人?
唔洗假定添啦,你袋住支手槍喺身 視情況用好難?
我一開始只係話拎手槍就勁好多 有錯?
你話浪費時間近身喎唔係想講見人就射無咁煩咩
好心你越講越無說服力就潛啦 咪死撐好無
又比你spin左去大範圍殺生 唉

係潛在危險, 傷及任一人員既危險。 有個性 我覺得有潛在危險性好合理,所以拎手槍 shoot to kill 講完
你一開始舉個例係大範圍傷亡嘅危險 宜家反而話我spin唔係用spin呢隻字就會令你更加正確
如果你覺得有機會傷到人就要stk
咁你喺嗰個世界應該係villain
我同意我係villain 真心

咁咪就係講緊 係咪可以假定個個都係大範圍殺傷個性囉

個撚個都係大範圍殺傷個性英雄唔洗撈啦

呢兩句搞到我捉錯路

本身我想用恐襲例子講potential danger 爆唔爆根本唔係重點
所以咪話你個例子唔合理 要講幾多次你先明
唔係個個罪犯都會有爆炸嘅危險 所以你個所謂制服後shoot to kill嘅例子根本只係極少數極端例子 爆唔爆係你個例子嘅重點 但如果唔係你嘅重點你就咪撚用嗰個例子
極少數極端case 因為係現實好少有potential danger 我同意

但喺我英唔係呢
爆炸品係講緊大範圍無差別殺傷
我英邊度搵咁多呢啲個性?
又爆炸...

係潛在危險啊.....

我引例嗰陣特登寫埋 係 可能 <——-
最後個犯身上無架...

可能<——— 就已經shoot to kill ...
咁你有咩嘢可以support有潛在危險就可以shoot to kill呢個point?
潛在危險又點定義?
咩野? 我個例子囉

玩到定義添啦 好啦咁 一齊google啦
屌 所以咪話你個例子係爆炸品=大範圍殺傷唔合理囉
講左咁耐你都係唔明
咪臭係
呢套野高潮位好似過埋呢場就完左
之後成6,70集好似都係日常咁款,動畫點做落去
真係有排cut,定要原創下,作者唔知攪乜鳩
無啦啦嘈交
有無人覺得首ed好正
問dancing party 可以skip.. 但想睇火佬個篇
火佬比想像中有味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞