[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
幾時出
https://youtu.be/Us82yZTkO6g

其實女聲個首係you say run vocal

劇場版同爆豪爆100%都係用呢首

我屌你老母
第一眼就諗起一拳
我覺得100%就係想展現綠谷屈機既程度
所以咁樣演繹我就覺得唔錯
今集漫畫好睇好多....建議各位動畫黨又突入開始重新睇一次漫畫

百萬個到都好睇好多..

今集最尾中間插回憶都唔係問題...

背景音樂同埋個節奏都唔夾個場面....

一D都唔流暢...明明100%左..都感受唔到個力量同速度感...
嘩依個好靚
好想買
認同+1
今集真心唔錯
頂配埋呢首bgm個feel最後好似治琦玩緊dark souls咁
屌你老母有人未睇漫畫架(例如我)戲透好威?
唔講以為個個都係打手
有睇血界戰線同前幾季都知bones 玩煽情一樣掂
但係睇完呢幾集真係好失望
剪剪貼貼咁好唔流暢,好似想拖夠時間完咁
浪費左成個篇章嘅高潮,好可惜
好靚...整到條JJ脹卜卜
尋晚睇完第一次覺得硬係chok住chok住上唔到高潮位
今朝用另一個角度睇多次又覺得其實今集唔錯
即刻上網訂左
只可以講期望愈大失望愈大
頭三季佢哋做得咁好
呢一季的個兩場打鬥,唔多唔少都會期望佢做得好癲
“溫柔嘅個性”係漫畫睇覺得依句好有feel
係動畫睇無咩感覺
歌詞(廢是變金剛棒)

佢個段focus係eri轉變想人救同知道班英雄死都要救佢畀信心佢求救
雖然可能D人睇我英淨係想睇燃, 但係淨係呢段佢無做錯架, 專登簡you say run嚟拖慢更加係特登啦
怪就怪佢明明成串野係高潮, 百萬個度ppt, 後面回憶現實分配得唔好, 搞到想燃既人谷住谷住啫
奸笑我都覺得咁對治崎嚟講班英雄真係壞人呀嘛
成件事唔同哂
啲鬼佬話爆豪呢度係用ofa,有無睇咗既巴打講下
感覺呢集比女人睇
隻歌好soft
條女有人救,好似公主咁比69救
完全燃唔起
真係BL害曬成個動畫生態
隻歌同回憶插入累事
紳士嗰段反應比較兩極
咁可以好似劇場版咁
係空中一路「呀呀呀」
一路播you say run
同時加69對白
再出加咁多代傳承
先揮拳
之前咁做都冇死la
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞