[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
比起都係bones整嘅靈能百分百我覺得爭啲
對通型e個角色冇乜好感度

其實佢得穿透技
身體能力 之類又冇buff
身體能力明顯一般人一樣

又唔可以帶人穿透

如果佢係反派應該吸引d
直接穿人身體 爆內臟
大佬宜家和平象徵殘廢急需接班人,設定上梗係傳比個可以一開波爆lv嘅人會好啲啦,呢啲係作者問題,毫無鋪墊之下整個屈機主角格前輩出黎再整殘佢,然後主角除咗暫用外掛贏boss之外零成長,有人用佢黎同主角比都好正常。
而且你嗰啲假設唔會存在,百萬做主角劇情就唔會咁發展啦,相反如果佢做主角照宜家咁發展去擋子彈,睇怕作者甚至未必有能力寫到過好過百萬嘅英雄。

暫時睇落真係有料嘅英雄唔多(計埋漫畫),百萬嘅身體能力絕對係top,話曬撐5分鐘解修師兼保護eri,當然唔比佢你可以揀endeavor,我諗應該冇乜人反對比呢兩位,endeavor反而多啲爭議
如果佢身體能力同一般人一樣,咁無個性一般人全部都有做英雄嘅潛力。
敵聯合已經完全體啦,英雄呢邊....
佢唔畫耐啲咁隔離班自己班啲配角真係變佈景版
講真擦膠頭+ofa仲屈機
壞理慢慢控制到個性百萬就冇事啦..
可唔可以唔好用呢個支那term 柒到打冷震
越來越多....
佢跳舞火影先正
身體能力同一般人一樣佢無個性點頂到五分鐘
通形個個性仲要勁難用
佢用好多時間練先變到咁勁
用得差隨時斷手斷腳
佢個個性係強化版帶土啵...
你諗下火影啱啱出帶土嗰陣佢屈左幾多人機
希望綠谷個打鬥可以將漫畫個種起雞皮既感覺重現/昇華一個level
但係佢老豆又話佢地呢種個性一唔小心用就會分屍

所以佢老豆先放棄做英雄
驚死未試過係到9up
所以我覺得其實佢以前仲慘過無個性綠谷,但佢比無個性綠谷更陽光樂觀。
乜水?已完全封鎖該用戶
你都識講漫畫本身直頭畫面都冇,咁又點樣"打鬥真係普遍不如漫畫"呢?
佢都係跟漫畫快進左哥五分鐘佢姐
當然快進都可以處理都得好啲
唔可以期待下下都好似鬼滅19咁樣
動畫黨
呢集睇到眼濕濕 百萬真男主
係Allmight嘅眼神
69都未有
正如第一季打腦無 漫畫嘅描寫唔多
係動畫做到個咁強嘅打擊感我英先紅
動畫組係需要係打戲到落心思
首op 真係好正
越聽越正
一路睇埋歌詞 真係好夾今季既劇情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞