[10月新番]我的英雄學院 第4季

1001 回覆
41 Like 9 Dislike
你不如由頭睇一次

#441電次巴話用槍係唔使打近身戰
你#447反駁話唔可以用槍,因為相澤用個性後對方只係普通人
而我492張圖証明用完個性後,警察亦會攞槍對住所謂普通人
之後493你就開始spin開話警察唔等於英雄

再者,你一開始話槍佬有個性輔助可以控制傷害所以可以用槍,但你又解釋唔到點解警察冇個性輔助控制唔到傷害但亦可以用槍。

所以邊個邏輯有問題?
唔再回應啦,追漫畫算。
我邊忽有講過唔可以用槍呀大佬
我唔知你係特登曲解定點啦 我嘅意思好明顯係無必要用槍OK?
攞槍指住 同開槍射人 又係兩個概念 OK??????????
佢話 如果用槍 咁就快好多 攞槍指住人係咪會快好多??????
where's the fking logic??????
又spin spin老母咩 個漫畫設定就係分開警察同英雄兩樣嘢 做乜咁中意用spin呢隻字我係以為你話 嗱警察用得槍喎此po已完 先咁答你 你乜柒都唔講點知你想點?
乜嘢解釋唔到 你個point未係可唔可以用槍 我未話無話過唔用得囉
槍佬作為一個英雄都用係因為佢控制到用最低火力制服人
其他人唔用係因為唔係個個都做到
屌真係講撚到燥 攞槍指嚇同開槍都唔識分
完啦好嘛
sorry 開頭我語氣差左啲
算啦佢呢種人就係藍絲/地平說佼佼者

#447 [用手槍把撚?]幾隻字俾佢食咗架喇。
一黎嗰態度就咁唔友善,串串貢咁都知咩事。

咩叫[第一位仁兄用槍嘅理由係 快啲搞掂敵人]。你搞掂嘅意思係制服?殺?講清楚啲啦,又想含糊其詞。
電次巴都講過唔一定要殺可以麻醉子彈又可以射手腳,你就屈人下下殺人。

再理性討論講再多道理都唔會說服到佢,再講真係降智商,end topic俾其他巴打正常討論劇情把啦

你啱晒,我地錯晒你去考警察啦。
完得唔得 要逐個逐個指你地啲邏輯謬誤出嚟真係好麻煩
完啦唔講 完
睇完呢集真係覺得廢久真係完全被比下去
百萬勁到可以屈 治琦機
廢久比人秒咁制
如果ofa比咗百萬,all might 打afo 就唔使咁辛苦
不過以百萬初頭嘅諗法,一定唔會擅自去現場幫手
經驗差太遠....
百萬真係好正....

不過最新講到69應該都開始成才了
夜眼俾治琦秒..
百萬屌打治琦
廢9 真係好撚廢......
百萬多兩年intern經驗
贏廢久都合理
不過治琦也太快收皮
除左intern 仲有能力由細跟到大都差好遠啦
百萬比較前線
治琦直接承認百萬勁撚過佢 好撚爽

不過治崎同手下合體後,百萬冇一擊必殺威力嘅技能,應該唔夠打
掉返轉諗百萬冇俾佢射中個槍
佢邊有機會合體
未合體前應該都俾百萬打到冇左意識啦
愈講愈鐘意百萬
百萬世界第一
幾時先好返
唔會啦..
明示哂等個靘妹控制到能力百萬就有救
點解唔搵物間copy個能力立即救百萬
我意思係copy壞理個個性救百萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞