召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(52)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
我尾2果堂師傅都話我pass機會好微 話我一路唔肯改佢講我既缺點
然後返屋企寫低晒 認真諗點樣先可以改好 然後不停睇路線啲片 臨考前學終於叫無比師傅話 可能唔想降我自信

然後1takepass 培正道
加油
巴打 幾時pass 架 仲有 考邊個時段
明天考培正
我未學之前已經睇熟晒上網d 教學,之後真正坐上架車師傅講點做我都即刻做到唔洗教第二次,平時我都會學完車後係咁諗今日有邊度做得唔好,我都唔想考第二次
我第一堂渣到閪迷咁
轉灣唔知轉幾多, 唔識點踩break(係咁比佢講唔好咁重腳(之後心諗你又無教過)
(之後每堂都有走去做NOTE睇下有咩做得唔好)(個師傅俾自己感覺係無教野)(自己上網睇片同問FD應該點做)
之後E家第十堂,覺得自己都可以渣到好似有牌咁兇悍
明天最後一堂之後就去考,都有信心pass,但唔多唔少都會緊張/FEEL腎上腺有D hyper
我都係聽日上多堂就考一齊加油
巴打考邊呀
btw 加油一剔pass
永孝街,你呢?希望順利,唔好有咩突發野
培正 自動
大家考前都會上一堂 都可以認清路面ga (邊到有死車要爬頭等等 都可以預先知定)
最好唔好落雨呀
係,極重要,大約知咩環境。未試過落雨揸車
就咁拉手掣(我揸嗰架巴士嚟嘅)
我上星期考 2點25分(比定心理準備你 文福道多死車仆街)
加油
我臨入試場師傅車多左我行一轉 文福道得3到4架死車 到我考果陣有十幾架多到有啲成架泊左上行人路
考朝早應該無野
有定心理準備 去到借位做足 多啲望鏡就無問題
1takepass一定無問題
落雨日頭都okay,攞正牌揸到慢一慢
夜晚落雨揸先攞命
朋友岩岩報左VAN 等緊考筆試
有冇手足知可唔可以轉自動私家車?定淨係可以自動VAN?
我都想問 hi住個brake 重腳 呢樣野好難控制 。
有牌 我老死都衝
但我明天就考
我緊係慢慢做番乖仔先
我中午最後一節 應該最多都係外賣車 同地盆果面 多人左右穿
最後我會留 20分鐘 叫師傅 渣轉 佛光線 同 巴庫左轉 睇下自己有咩可以改進 (之前試過 襯考官放飯偷雞行 佛光同巴庫)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞