召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(52)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
但我都係智專
但我係同一個師傅BOOK 同一個教
幾耐之前🤔🤔雖然第1,2堂個老師好nice, 但我比較鍾意第3堂個sir我都唔撚知點安排,就咁睇進度,我覺得我應該乙同丙部都肥硬,上咗3堂仲係乜都唔識咁款
實習節數係20,我諗應該係哩個。不過我係棍van
我學自動波私家車,上左五堂但個師傅堂堂都用起碼半個鐘黎講理論,係咪唔正常?想揸多d但唔知點同佢講
我自己搵師傅 上左13堂x1.5個鐘 1takepass
得第一堂同之後教泊車 係要佢講野 停低講住教之外
全部實戰渣住車教 比佢鬧做錯咩

你師傅講理論係停哂車 泊埋一邊講呀?
Dum你波鐘渣?
好慘!!!有資料都唔比!
我就2號中午Pass,隔咗一個工作天,4號就上去撞
比職員話我好心急 好彩佢話肯做比我
個女人比我前面個叔屌到一棟都無
應該係嬲得濟搵我出氣

雖然自己都排咗好耐,但見咁多人排就廢事阻人時間唔嘈始終道理不在我
唉我都想實戰多d, 佢係停係到講。今日講埋airbag 點彈出黎@@ 我同d fd講佢地都話好呃鐘但唔知點同個師傅講

Btw c打好勁一take pass!!
岩岩係香討到睇到人地講 行35 比個官肥左
但我自己學車果時 個師傅同我講 慢慢渣 無人吹你/急住做乜啫 同埋唔好過51 (有時落斜無印住個break 都可以會到50)
利申 28號考
我都係 岩岩呢個月開始學
我都係渣35-40無事喎 3波 不過可能唔同試場 師傅仲話學神渣到40好啦 渣咁快做乜
培正道肥左丙部
快期抽到石蔭,雖然聽講話比較易
但都係想做足準備
各位師兄有冇咩重點可以提點一下
智專課程係同一師傅同一架車考架喎
開名啦
跟邊間?
想問下大家有咩技巧調頭果時hold到部車慢又唔停 成日都唔覺意踩到停左
聽日930天光道,祝我好運!
係咪對鞋厚?
正常你會feel到咩係停
試下感受下極力子同個Beake
都係功多藝熟
駕駛學院維一好處 幫你整晒全部野
想平一定唔係港駕
如果你考左筆試 咁你情況同佢講 佢都會有堂俾你
只係安全少樣野 其實佢筆試都無賺你錢

建議你報左36節先 個阿教得好
再報補鐘 唔岩咪出街搵人補
無謂定死先
非智專組合上課時間限定於 星期一至五 19:30 - 22:30 (不設星期六、日時間)7

智專組合上課時間:星期一至日(不設時段限制)
· 由主任導師聯絡編排上課時間8

愈來愈搵笨柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞