召喚lihkg所有學神/P牌巴絲(52)

1001 回覆
9 Like 0 Dislike
除非你路試真係好有信心如果唔係我覺得最後果堂都係去練路試好
祝你考牌成功
練路試 可以熟悉下當日路面情況
我會練泊車掉頭,起碼pass左乙部先
香港島考路試運氣因素居多,你技術再好都可以出事
唔記得講,斜路停車熄匙記得入1波
我記得呀,但係都唔該你先
Btw好似話考第2次多數唔係大斜路?
我就第一次考樂活道, 第二次考東院道
其實都係睇嗰官
上網睇可以唔洗7個工作日就可以拎到P牌
係用點CHECK到?
同埋想問呢 平時考試時間係會去到幾點 我自己就考1210 個師傅講我果節係食飯之前果節
咁呢我想想去考試中心睇下個場內試點考 d 位點擺
星期四下晝pass, 今日已經出到p牌
請問掃桿埔 路線係3條定係4條?
樂活道係唔係熱門考線?
有冇駕院既學生
知唔知駕院有冇轉到新款貨van
第一次考九成樂活道
基本上都係得樂活就、邊寧頓街同東院道3條,上網見有但從未聽過有係左轉加路連山道
上網申請排快期重考,入返你張黃紙(pass左果張)既考試編號,如果佢出不符合重考資格即係話佢已經將你合格既資料入左落機,你可以去出牌
佢果批歐五邊有咁快退役
請問掃桿埔 路線係3條定係4條?
樂活道係唔係熱門考線?
第一次考九成樂活道
基本上都係得樂活就、邊寧頓街同東院道3條,上網見有但從未聽過有人係轉加路連山道
Fd講佢以前學個陣一出新款過一排就轉左
睇下而加有冇
仲諗住有新車玩下
聽日考油塘
唉屌 遇著個殺手考官
兩部分都肥哂
有無教跑馬地重考掂嘅師傅可以介紹吓
肥啲嘢關唔關個官殺唔殺手事先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞