[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
唔好用,連鬼佬都嫌唔夠力
您唔信可以追返舊年post,個個巴打都話大伏

但真係好一般
一開罐覺得陣味怪過兩日散咗味原來幾好聞,有d 橙味同唔識形容既味(我諗係tdm講嗰隻秋天味啩
可以入貨了
未 咩味
薄荷牙膏
hold力和持力如何?見tdm好似麻麻地,潮濕天氣下會塌
tdm無記錯係話佢好hold,不過片尾話落重手咗所以塌
我自己就覺得hold係中高/中,true matte,乾咗唔變硬,偏向自然
係 味真係幾正
Thanks咁要諗下用咩clay了
因我連clay pomade都覺少少令身
超乾。。。。
放blumaan monarch 只用1次
https://t.me/nlo7117
乾到仆街 上頭會極扯頭髮
紳士頭以下特價$99,幾抵
stickmore styling cream
Gray ghost
Good use?
我個人鍾意Gray ghost

stickmore styling cream對我嚟講太乾,易有白點,難洗。不過有其他巴打俾好評
放幾樣野:
1) Firsthand Clay Pomade, 85%, $80
2) White Label Grooming Co. Terracotta (新版唔係OG), 80%, $100
3) Trents TH1, 85%, $100
4) Stickmore Boost Tonic, 85%, $100

交換嘅話可以用Bayside Grooming Original Clay換
有興tg: https://t.me/BendingUnit
依稀記得您話th1好用,用咁少就放?
如果短髮層次, 請問有無邊隻髮泥推介?

用緊mm, 好似唔太夠力,好快變左一撻野
bayside original clay (全啞色)
FH clay pomade (低光澤)
TH1好用呀,不過用落唔係咁鐘意佢low/natural shine
入咗TSB02,Ghost clay,hk homebrew styling clay之後就好少用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞