[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
聽聞就Tsb02改良版,再hold d 同 creamy d
o'douds texture powder
有冇人用過啊??
我都係用左一星期tsb02炸...但新出呢隻好似係限量?
tsb02 一上手 已經乾左 之前用開chrome 好大分別
Chrome好d? Hold d?
用泥all back side part pomp
用咩打底
又話黃色經濟圈?藍店罷買裝修,黃店要自我結業攬炒?
好心啦,黃色經濟圈係要成為主流,唔係做文青小眾。
個市咁既環境,仲開到鋪你唔支持都算,仲屌人好開檔
你抗爭係咪唔洗剪髮做長毛先?抗爭緊唔撚准剪髮既話咁我都無野好講
利申:非打手,亦都唔係針對clk講佢講野,只係想大家唔好對黃店太harsh
clk都係藍既話真係唔知要點先考到個黃店牌返黎
今次Swag hair Black Friday 有冇巴打們有幫襯到?
上星期五落Order , 今日仲未出貨🤨🤨🤨
上星期四落單,琴日到
但佢仲未出貨比我囉🤯🤯🤯🤬🤬🤬
張袁記?
有冇巴打覺得呢排 天氣凍左fh clay pomade好難apply??
有冇師兄試過飛仔隻deluxe pomade 試完佢隻fibre cream想試埋呢隻
我都想知, 屋企都有盒fibre cream, 好好用
same here, 屋企個盒mm chrom 凍到勁乾結, 明明夏天好易breakdown, 依家breakdown 左都好卡既feel
有冇product 岩呢d 咁乾既天氣用
應該要搵隻smooth
聽日用下摩洛哥油泥先,平時夏天覺得佢唔hold,但好易apply

呢排fh 用完個頭好似冇咁,相信係哂手到洗左
幾好用架
反而想知舊版fiber cream同新版有咩分別 除左新版係sell天然手造外

光復香港 時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞