[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Oh sorry....
Ys, it works
work 乜九?
人地藍架走啦你,柒頭
請問byob hold度如何?
我見adam ig 話初版既BYOB 有問題, 因太快變硬, 需要回收, 依家用落仲有冇呢個問題?

垃圾小學雞返去買dse notes啦
而家講緊男人味呀p牌仔又去返vlab到做乜?
以為拿得返咋沙?以為自己好撚型好重大發現好撚獨到?
仲有,淘寶只係人地舖頭其中一個賣嘢嘅地方,賺到錢話唔定會幫返手足,如果你話同中國有少少關係就藍嘅咁天琦一定係藍絲啦
藍定黃係講個立場,政見,心態etc,都係嗰句,走啦柒頭
好on9,dse notes點賣?想知佢呢啲logic 會考成點
一樣 到依家得個order number
有冇人試過外國去barbershop
Photo?
x2
第二張好de gea feel
一三都好正
Odouds dry wax 用過一次
有無巴打有興趣收?
https://t.me/DSGarcia
1)

Suavecito – Strong Hold(橙骷髏頭)

古龍水味,性價比之帝,各方面能力平均

2)

Fifth Sample Styling Mask Pomade (BluMaan 紫猩猩)

似髮蠟既髮油,好推,薄荷味

3)

Reuzel Pink Heavy Hold Grease(粉紅豬)

果香,重塑力最強,最難洗

利申:純粹油頭愛好者
27號買一樣
搞咩
記得之前冇咁耐

今日手摷呢隻
firm hold 但乾
乾度係stickmore clay 和 styling cream 中間
所以有小小 fly away
大家可參考下
Where buy ching?
我1號買 Contact過佢地 冇回音
Black Friday上網買
見男人味ig story都有,所以分享下

今日用佢pre & post試真啲,都係乾,兼啞色,易fly away,我要用hair spray touch下先得
你地搭飛機係咪都係將pomade寄倉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞