[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
講唔到嘢係咪正常
Why channel not group
點解唔係到傾
不了,點解要tg, 尼道咪就係用黎傾
有冇人用過yunsey pomade?
想問下fb 成日賣廣告果隻luxignite 有冇伏
髮質硬 想搵易洗同埋hold 得耐同埋low shine
而家用緊dapper dan 嫌唔夠hold 想轉
No smell bor
Mentega water based how see
前日買左 黑罐用,唔係strong hold, high shine, 無volume, 有風吹都即跌

暫時覺得fh,摩油clay, 同黃斑馬最好
iron ore 好很多
夠力又夠香

而家豬仔牌越來越少人用,周圍減價清貨
請問flagship matte paste hold力如何?
您簡邊隻味?

我有flagship cream pomade ,hold力唔錯,不過flagship啲味好多時太重口味。
flagship cream pomade (viking味):佛堂味,最夠力,難scoop,要用手指甲反推

Grim grease cream pomade:古龍水香味,firm hold,力度差flagship小小,亦笠過flagship小小,易scoop
呢種質地有辣有唔辣。
好處係超夠力,由朝hold到凌晨都冇問題。一罐可用次數亦比較多,抵用啲
3oz?
咁您個罐係舊版,睇youtube 新版matte paste有4oz兼易了好多。不過暫時未見有本地舖頭引入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞