[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
tsb02 , hkhomebrew同chrome 點比?
Sun City Grooming Matte Clay
Templeton Tonics Oasis
Arcadian Matte Paste
Hong Kong Homebrew Styling Clay
近排oasis clay,hold 同volume 都好, 搞到chrome 我都少用咗
TSB02同hkhomebrew都係上咗頭好快就乾嘅product,乾咗之後用手摷幾下d texture會好出。想hold d嘅話可以喺個頭濕嗰時落半至一個scoop打底吹乾之後再落。

Chrome同佢地比就好推d同埋比較令身,感覺wax content高d
巴打會點落oasis?

好多人話少量多次,不過我照做一推開就好乾,上頭後易有泥漿漬
thx
祝您成功賣出
都係少量多次,我就二次,之後睇情況補多少少。apply上頭唔好去到用好重力嗰隻, 會比較好
謝謝
Gary ghost mid hold ? What flavour? Natural shine?
firm hold
low shine
herbal citrus scent
請問邊度買到?
同埋力度邊隻大力d 同試洗d ?

mm 其實幾好,好易洗,不過覺得佢唔太夠力
兩隻都好力過mm,亦難洗過mm小小,
幾間男士髮品店都有賣

如果唔急嘅,減價時分分鐘一罐mm價錢可買齊呢兩罐
紳士頭好多promotion bor
Crystal lake 同 gray ghost 分別係咩?
黑豆有冇人用過
mm 係 chrome 定balm? 我自己就chrome 好力過fh clay pomade
mm balm 果隻,一個上午就撻晒
可能係軟髮質,不過貪佢無咁傷,用住先

所以想換過隻
放gold digger 只用過一次
有興趣可搵我
Thx
https://t.me/DSGarcia
Push
梳pomp要Crystal lake or gray ghost?
有冇黑豆包膠
等report,ep d post講到好正咁,如果唔啱用嘅話可以幫你接收

之前用過Glory Tale,似無咁令嘅Northern Lights不過都係有d笠,我估依隻texture clay可能係會再輕身同乾d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞