[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可以既 185兩盒 你俾返一盒錢我啦
都係咁 豬水以下 prospector以上
我吹頭唔另
豬水以下?!
咁咪好廢?
cream or clay?
豬水好勁啵
Cream
個人覺得Trailhead同Heritage最正
飛仔天然版其實係咪即係hkhomebrew?
有無ching想試?朋友清貨 全新 $100 1盒

Tg : https://t.me/puggggg22
Hkhomebrew not fadejai bor
呢隻我都想買 但好似冇其他舖頭有 得飛仔個網/Adam
我都係啊
我都諗緊訂唔訂,除左味 同原版一樣?
巴打有無試過佢隻dry wax
覺得用promade太實太扁,想問下有冇d髮泥輕身d又可以梳到
新MM岩您用
想請教一下咁多位巴打 我平時用開clay手摷 太碎啲位好多毛毛gel極都係會跌落黎 我去剪頭髮個髮型師叫我要用wax 因為我頭髮都偏長 用clay好kick 同埋wax先可以gel實啲毛毛 請問我呢個情況有冇wax推介? 我粗硬髮 偏長 中意啞色自然效果

最後

光復香港
時代革命
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞