[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Why not?
Wax is matte?
matt,但不至於啞色
會click梳

可能半乾髮上會梳到,但我未試
返到屋企再試梳下
頭兩下會click,跟住都可梳順返
Harvest moon matte paste 有無人用過? 難洗嗎
唔難洗
但我用會fly away
唔知其他巴打係咪咁
呢度有冇巴打玩quiff or crop cut呢類較重texture嘅頭
同mm or northern light 比?
Don’t know how to gel
Want play quiff
Like Juan mata
係邊個barber黎
James個ig story都post咗Adam啲黑暗面出嚟
邊個係james? 係邊間鋪架?
圖?
之前Adam間舖
而家去咗Barock Barbershop
自己㩒入去睇啦
@jameshov
What is his ig?
Where he works now?
Adam 黑暗面,2019最爆事件
adam都係post張紙出黎jeh, 又無tag名, 又無爆d咩野出黎
條cbc貼哂大圖show哂對話出黎想點
就算幾唔岩都無理由咁唱衰師傅掛
kevin benny 肥sam自己開鋪都唔會唱衰返舊老細啦, adam都唔會屌鳩佢地 (暗地裡唔知啦)
有咩黑暗面 睇唔明
間間公司都有呢啲是非,好正常

無需神化Adam,佢都係個生意人。試問有邊個老細鍾意伙計唔係聽聽話話去自立門戶?
唔係神化佢, 只係今次又唔係第一次有barber自立門戶, 點解之前幾個都唔屌, 剩係要特登開post屌呢個黎得1年既cbc, 一定有d問題啦
佢講Adam個post好多barbers俾 like,似乎行內都認同
樹大招風
睇完食下花生咪算啦, 我地唔係行內人, 無需認真, 佢私生活點壞點好唔係重點, 佢手勢ok 就夠
而家都冇人知佢手勢點?
都book唔到
呢啲頭我諗真係手摷架咋 btw唔識欣賞馬達個頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞