[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
小弟愚見:
效果細緻- all purpose
想線條粗d- clay pomade

其實好多barber都有,可剪髮試過先買
clk 黃撚到咁都仲有人話佢藍
之後一班barber 開哂聲話唔撚同狗剪
*之前
間間都藍?咁邊間黃
唔好理條傻西P牌
cls...咁都屈同路人
我屌你老母啊
我呢一世淨係去black rose 度剪啊
仲有adam 都好好, 黃撚到震
Adam冇得修眉 如果唔係都會繼續去佢到
其實tsb02 都得?
PO 你老母臭西,成班死柒頭點GEL都係咁撚樣, 打緊仗仲POMADE
其實留意番
我從無講過佢係藍,我知佢黃開,否則以前都唔會支持
係話佢起尼個時段仲開新鋪
現今已無黃藍,係自私問題
如果佢開果啲全部同人義剪就唔同
除非你地想講一句,佢開新店唔係想賺人錢?如果你地答唔係,我無野好講。
如果尼個時段,仲諗擴大生意,仲諗開分店?我係尼樣接受唔到。
我係尖東啊!你呢?
你收撚皮啦風向撚
最撚睇唔過眼你呢啲分化撚
走啦傻閪
On9仔 黃色經濟圈呀 錢流返去支持手足嘅店有乜問題呀 仲要唔係得個講字身體力行 我祝佢賺到笑添呀
賺錢都唔撚畀
罷去handsome factory!
奶共余文樂係佢地個客
p牌仔收撚皮啦,事敗又兜繼續再兜過,呢個解釋我唔滿意

間嘢本身都有問題啦,黃又好藍又好乜態都冇表過,之前自己barber俾人拉又9縮板仔喎⋯⋯同撚屌vans 一樣
其實邊個比人拉
唔知不過間嘢本身都唔太掂,個老闆原來仲要咁撚垃圾執七咗佢啦
點少得neighbor 呢間垃圾
仲出埋po 叫香港人要乖d 要自律,
屌你老母西啦stanley
其實佢一開頭明明搞得幾好 幾有barber shop feel
點知而家搞到mk salon咁
電埋髮既barbershop 真係不知所謂, 完全污染左barber 文化
barbershop 黎講adam真係清泉帶起香港barber文化但一路唔會商業化
其實neighbor 有冇邊個剪得好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞