[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
chrome 同tsb02 係咪得光澤上分別?
杜文澤個頭
硬啲,hold啲,味勁啲,少難洗
好易做到個型出黎
post style您用邊隻?
其實好難一概而論

理論上豬水適合整齊頭多啲

不過matte paste偏乾,豬水可以平衡返上頭時嘅拉扯感

呢啲主觀感受真係要親身俾小小學費試下先知
隻隻pomade都好黏塵 好似成頭頭皮咁
點搞
會否落唔夠或搽唔暈?
不過試下新嘢都幾好,生活多些樂趣
Hk home brew buy 1 get 1 free
Hkh really rubbish wor 😂
隻clay 冇特別
隻cream 又唔夠力

個package 又想抄MM
之前個brewer 俾人challenge兩句又發老脾
大佬,隻野真係唔掂嘛
我覺得隻clay ok咼 (cream未用過),同埋化學成份絶對少過雀泥/m油/luxignite呢類lab made product

包裝就反而似Fuertes styling clay多過mm

總括嚟講90幾一樽幾抵買,不過平時個定價就有d貴
有冇人夾
Ok未至於好用

佢舊包裝係似MM
剛剛出個時個定價重貴過外國homebrew

得罪講句,唔值個價
定價就一定偏高,所以先話依家抵入
舊版透明玻璃樽都似mm?
Styling cream?
I bought two if I want I can sell you one
Sor 講得唔清楚,係個盒😂

個別產品例如上次個保礦力based 當然唔似

賣少少嘢
Shear revival cellar door 未用過 $150
Brosh $50
Swag hair x prestige Caelus $50
Baxter of California clay pomade $50
Blumaan hybrid $40
1992 gent clay $50
Don Jon clay 舊版$40
Don Jon clay 新版$50
Suavecito clay $50
tg
我用mm 都係唔加spray, 輕鬆hold 全日, 其實mm d 產品特點係夠輕同天然, 唔駛再加其他product 上去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞