[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
齋post上頭後係又乾又kick
so far 最好效果係pre 半指 再 post 半指手摷。落再多就一柱菜咁

如果您用25 spray prestyler,又係另一種玩法
請問fiber cream成份天然嗎?
網上唔見有成份表
我有用開25 spray,通常pre之前會噴一下
放 Lockharts

Nevermore 全新 $100
Anti gravity 用一次 $90
Phantasm 用過一次 $90

全要$250

有冇人有興趣?

Tg
佢罐底寫infused with natural ingredients
用晒要入貨
想問吓買咩好 有咩推薦
自己覺得要揾啲乾啲嘅product
以前成日都係未乾 就塌咗 跟住先乾 變咗就扁晒咁硬一日
所以先想揾啲快乾嘅 定係冬天乾燥啲 唔需要寧舍快乾都會好快硬?

見張梁記有啲做緊sale 睇中咗nostalgic moon paste 同 boardwalk strong pomade
呢2隻一隻做casual一隻令身整齊 好唔好?oardwalk快唔快乾?
Moon paste無乜力同埋會有d natural shine

你要嘅乾係出黎嘅效果乾d同埋比較啞色定係想搵隻乾得快d嘅gel type pomade?
想搵隻乾得快d嘅gel type pomade
Natural shine唔緊要啊 但冇乜力就大鑊啲
gel type 一般夏天乾唔到

我推薦iron ore & 1950紅罐

我覺得呢兩隻香味好,乾後唔令身,用後頭髮冇其他gel type咁乾
Ho ah thx bro
呢2隻冬天用ok?
咁同埋夏天用咩好?uwb?
有冇ching用過odous新出嗰隻wax
秋冬用好

夏天用clay & uwb
用tsb成日跌返d頭髮落黎 點算?
MM又出左新野🤔,唔知同最近出隻TSB 02有咩分別
想問下如果想gel 呢種效果,應該用咩product比較啱? 感謝
利申:新手,平時用開clay,出嚟效果比較啞身啲..

Thx bro
知唔知watchman如何?見都係話快乾 同埋外國評價好似都唔差
有咩泥好用?(非油頭)
佢呢啲有電過或用髮夾
便放blumaan monarch 只用1次
https://t.me/dd8978
想訂mm個新野
隻Tsb02用左幾次又出新野🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️
新出個隻係髮泥定係髮油?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞