[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
https://youtu.be/XbZQUTLwqO0
有無ching試過? uwb嗰隻好似幾吸引 其他兩隻好似好多chemical不了
好似3隻都係lab made ...
好,但點樣加密?新手唔識
想問下綠江獸17oz邊到有得買
Cream pomade 都係?
Technically 係brew 咗之後揾到個formula 再搵lab 整
睇完佢包裝 又係香港野想狗衝
即係唔係全部made in HK?

今日收到之前order既blumann monarch,有冇巴打知佢盒底B/C嗰堆數字係咪expiry date?我見佢入面仲有d小水泡,唔知係潮濕定過期
開始學玩呢類髮型左一個星期
用緊suavecito 同粉紅豬 (本身頭髮好硬)
洗果陣成日覺得洗完仲係有d油
已經落左兩次洗頭水
等我研究下
巴打用開?
早兩三個星期心血來潮想試下玩
買左三隻pomade
BYRD classic
Suavecito
同埋粉紅豬
試左下面果款 覺得Suavecito啱我多少少
骨泥超伏,笠&難洗
粉豬油性,仲難洗,易生頭瘡,基本上越來越少人用。
骨泥好難洗,盡可能唔好用
半泥半pomade既有咩推介
我以往幾年都只用普通pomade想改變下
暫時用緊firsthand 粉紅色感覺幾好
呢隻已係好用
mix用我嫌煩
想問fh隻clay係咪真係普通泥咁好乾身架?想買黎試埋
即係比佢3隻product都係可以番梳?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞