[髮油撚]入黎放低你地用緊隻pomade XXIV

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
有無人放SR 隻新泥?
有大量pomade,clay, paste 可換或買
用過一次超硬好難上到頭
太kick又硬
真係要視乎番想整咩髮型,如果想casual d手摷 唔太貼,我會推摩油,造型力高同夠hold 又易洗
大家覺得rezuel red好啲定prospector gold好啲
新手最近用first hand 覺得唔錯
而家想試d令身 又易洗
有無好介紹
味道好甜,個人接受到
M泥個signature 味幾高級
但對我粗硬髮算mid hold
配合quicksand打底效果較好
個味我其實幾鐘意,同埋我軟髮
個效果岩我,價錢算平,唯獨oz 細
借問聲係咪好難洗
Nostalgic super water based
No where to buy now
會唔會好似northern lights咁有少少令?
Chrome轉咗formula ? 黑盒果隻好似無咁waxy, 上頭無咁shine
Vlab 染藍未
不如今晚12點前網上swag買
9折,收益捐入星火
Firsthand 已經叫易買,幾乎間間有,網店都唔少,swag 有折又捐星火,可以支持下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞