[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
我自己覺得ve隻隻都唔同取向,無得話攻唔攻頂。
不過你喜歡嘅,跟價錢攻'頂"都得嘅
我自己就覺得2同5有啲似,都係有啲人聲向,但處理方式唔同咁

不過我淨係聽demo姐
朝早特登去洗耳仔清哂積左廿年既耳屎準備做耳模
點知岩岩去到熊仔先知老細放假
聽晚放工又要去多轉
講起ath,又有新旗艦
佢星期日一定放假
Ching 想問2019買 jabra elite active 會唔會 outdatefor做運動同日常搭車聽歌,有冇其他推薦?
睇D spec似唔易推 2BA做超高頻 1個全頻圈 用要帶多個被動低頻圈
失真就一定啦被動單元 但亂78糟就唔一定因為人耳對低頻既少量不同步感覺唔明顯 而且fitear titan都係相似結構 但bass 一D都過火 而且仲有D薄
我覺得放FW10000 有D唔合理 單圈同圈鐵做比較 有D唔公平
另外TE200有係一D好難先買到既野
你知佢外殼有幾難整而且加埋把聲就知佢個價一D都唔貴
其實得IEX1係14萬 Z1R 19萬 FW10000 17萬 TE200 18萬
just ear MH2同Z1R 係一樣定價 但去到香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞