[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(87)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
本身有CKR100 前排入左隻2手ck100
我覺得換左官升既CKR100整聽好聽啲 雜食好多
聲場唔會咁怪 又有bass 女聲都好聽
但唔係CK100個種女毒新手唔識形容
呢排好似出左CK2000ti都OK
巴打可以試下先
早幾日買左隻momentum true wireless
今日就no connection
有冇人合點搞
早幾日買左隻momentum true wireless
今日就no connection
有冇人點搞
CK100 聽男聲會變左人妖聲
CKR100 最初以為好易推, 原來夠推力既話, 人聲會通透好多, 低頻彈性有好大改善. 早排仲想賤價放左佢, 好彩無放到.
有無換到官方升級線 換左線好聽勁多
True Wireless 真無線耳機討論 (33)
你去呢到問啦,應該有人解答到
打左上佢公司問
搞掂左
女毒我覺得ck100pro好過ckr100
整完耳模希望10月底收到貨啦
用緊im02想換,各位ching有冇推薦?
dap用緊zx300,聽開日本歌,pop,女聲
budget 大概2.5k 左右
500蚊左右有咩推介 番工聽下歌用
massdrop見到opus#2做緊700usd,想問下同黑磚比兩部有咩特點
e2000?
想要掛耳式
貴多少少就ch9t,再換條2.5
留返啲錢好似好啲
呢隻都掛到架其實
有冇iPhone jer jer仔推介
買完先醒起依家冇左3.5插

用緊仙女
岩岩上price.com睇 而家都1好似做緊299
不過呢隻啲聲我就覺得…
盡量試咗demo先買
Apple原裝good enough
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞